Brutális intrót kapott a The Witcher 3: Wild Hunt

  • Írta: Arell
  • 2014. október 25.
  • Videó
Link másolása
Ríviai Geralt és Vesemir egy kihűlt, romlásnak indult, égett tetemek és vér szagát árasztó csatamező emlékeinek megelevenedő maradványai közt kutatnak egy rejtélyes és hatalmas erejű boszorkány után.

A "The Trail" című bevezetőben Geraltot és Vesemirt láthatjuk, amint nyomolvasás közben célpontjuk után kutatnak a vadonban. A szemük előtt megelevenedő csatában a ríviai vaják rég elvesztett kedvese, Yennefer rágja át magát az ellenségek támadásain és egyben bemutatja a Wild Hunt történetének egy kulcsfontosságú részletét. 

A 2015. február 24-én megjelenő játék a széria harmadik részeként érkezik a PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra. Kezdjük már kicsit várni?

Köszi, kindzsal!

28.
28.
Csoki80
#15: Egyszer a Squaresoft már belerokkant egy cgi film költségeibe, pedig akkor anyagilag a csúcson járt............
27.
27.
nosocsi
#22: Nekem még nem volt gond a G2A-val. Egyszer hiányzott egy dlc egy csomagból, de az is csak azért, mert rossz volt a játék megnevezése. Írtam nekik és kb. 1 hét múlva visszaküldték az összeget.
26.
26.
hurkagyurka2
#14 Igen, sajnos a CGI brutálisan sok pénzt emészt fel, talán az gyik legvaskosabb tétel az élőszereplős filmeknél is. Lásd pl az új Hobbit trilógia (a durván elszaladt költségvetését is állítólag a túl sok számítógépes utómunkával magyarázták).
24.
24.
drat576
#23: A Witcher 2-nél pl alapból nem is volt intró, a bővített verzióhoz csináltak csak (de szerintem elég jól sikerült). Ugyanakkor a W1-2 esetében az intró a menü előtt jött be. Nem maga a történet indult ezzel. Nem igazán volt bevezető egyik se, csak egy pici zavaros előzmény. A játék igazándiból a 'new game' megnyomkodása után kezdődött, és szerintem most is maradt ez a koncepció. Én nem aggódok. JA és amúgy nekem ez a videó is tetszett. De ez a "opening" dolog sosem volt fontos a Witcher játékokban szerintem.
23.
23.
Ra1D3n
#11: Milyen Jennifer? Ez nem egy amerikai romkom... Maradjunk a Yennefernél, ha már Sapkowski így álmodta meg a karaktert... Amúgy ez mint opening trailer nagyon harmatos. Eddigi kiadott CGI-k sokkal jobbak, és van ami jobban meg is felelne openingnek. Ez hangulatilag sem hozza az eddigi szintet, sőt, messze alulmúlta most magát a csapat sajnos... De ha ez lesz az egyetlen hibája a játéknak, akkor felejthetetlen élmény lesz :)
19.
19.
selejtes
#16: szerintem inkább az itt a gond, hogy nem mernek belevágni egy ilyen hosszúságú filmbe mivel nincs annyira ütős sztorijuk, hogy tuti siker legyen és megtérüljön a beleölt energia/idő/pénz.
18.
18.
Drazhar
Fantasztikus, nagyon várom már a játékot! :)
17.
17.
kopic
16.
16.
Killerbee
#14: Mert iszonyat sok idő/pénz ilyen minőségben egy 1,5-2 órás filmet összehozni. Egy "mezei" pixaros/dreamworkos film is készül vagy 3-4, de akár 6 évig és ők ebből élnek.
15.
15.
Raam989
#14: Valamiért nem éri meg a kiadóknak ez a fajta fanservice... Hogy miért, azt nem tudom, szerintem igény lenne rá.
14.
14.
selejtes
Mikor csinálnak már végre egy egész estés filmet ilyen minőségben ?
Ugyanez jut eszembe mikor egy blizzard cinematicot nézek, nem értem tényleg.
11.
11.
azureknight0715
Hmm Jennifer nyomában. Még mindig fiatal és szexi:D
10.
10.
DarkAssists
Ga2.com on 20 euro volt a jàték 60% os akcioval :)) de lekéstem róla elkapkottàk sold out
5.
5.
Raam989
Hejj de várom már.
Ha már itt vagyunk: elkezdtem olvasni az első könyvet és nyomom az első játékot is. A kérdésem az lenne, hogy az első két játékot ki tudják váltani a könyvek, vagy más-más történeteket mesélnek el? Az a gondom, hogy a második játék élvezhetetlenül fut a gépemen, tehát ha lehet, akkor inkább könyvben olvasnám ki... (bár a könyvek amúgy is be vannak tervezve )
2.
2.
Juha
Szintén zenész, lassan elkezdem újraolvasni a könyveket és újrajátszani a játékokat (napi 1-2 óra szabadidövel ez el fog tartani februárig), mert nagyon várom a 3. részt, de ez a video inkább dragonage-es, mint witcher-hangulatú...
Remélem a gépem is bírja majd néhány patch után, mert elsö napos vásárlás lesz, bízom bennük!
1.
1.
DarkLord
A zene fantasztikus a látvány ugyanúgy, viszont nekem nem jött be maga a videó ez van, amúgy a játék tuti vinni fog minden címet, amit lehet már alig várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...