Lángol a tenger a World of Warships új trailerében

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 27.
  • Videó
Link másolása
A Golden Joystick díjátadón a Wargaming.net is képviselte magát a World of Warshipsszel, amely a tankos és a repülős hadszíntereket a végtelen óceánra cseréli le. Most egy hatásosan összerakott új előzetessel jelentkezünk.

A Golden Joystick Awards 2014-en a World of Warships is jelen volt egy új kedvcsinálóval. A masszív online küzdelmekre kihegyezett alkotásban a második világháborús hadihajók és rombolók kapják a főszerepet. A free-to-play MMO megjelenési dátuma még bizonytalan, de a bétatesztre remélhetőleg nem kell sokat várnunk.

6.
6.
Ecneb
#5: Gold bullets-ek anno mikor még játszottam voltak, amik nagyobb páncél áthatolást biztosítottak! Tudtommal ezt most kiszedték, így maradt a camo, amivel szinte biztosan nem lehet őket észrevenni meg egyéb juttatások.
5.
5.
norbie1128
#4: Ez nem PaytoWin játék, nem jutsz előnyhöz pénzért csata közben...
4.
4.
Ecneb
#3: Na még az b@szna be ha fizetős lenne, mondjuk van sok 10 éves, aki költ plussz kiegészítőkért és aztán verik a nyálukat, hogy ők mennyivel jobbak stb stb.
3.
3.
randall13
#1: De legalább ingyenes. A többi játéknál azután érzed ezt, miután kiadtál értük 15k-t.
2.
2.
norbie1128
Ennek a fejlesztőit inkább megbízhatnák a wot optimalizálásával és a havok engine játékba rakásával... Úgy mint a wowp-nek, ennek sem lesz sikere...
1.
1.
Ecneb
Ékes példája annak, hogy kapunk egy hangulatos, szép, jól összerakott trailert, tényleg meghozza az ember kedvét a játékhoz, aztán amint elindítom, csalódok, hogy mi ez a fos.
Sem a tankos sem a repcsis játékaik nem érnek időt, hogy rájuk fordítsam, ez sem fog.
Persze ez egyéni vélemény, ne feszítsen keresztre, aki meg pont ezt szereti.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...