World of Warships PC

Csatahajókkal erősítenek a World of Tanks készítői - így lesz teljes a World of-széria!
Típus: Akció, Hajós, Második világháborús, MMO

Play at Home - in-game tartalmakat osztogat a Sony

Tovább folytatódik a Sony Play at Home elnevezésű kezdeményezése, azonban ezúttal nem ajándékjátékokkal, hanem ingyenes játékon belüli extrákkal kedveskedik a PlayStation-tulajoknak a japán cég.

Ezek voltak az Epic Spring Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Epic Games Store az első Nintendo Directhez hasonló műsorát, a Spring Showcase pedig hozott is magával egy-két izgalmas bejelentést: lássuk, hogy mi fért a húszperces adásba!

World of Warships: Legends - érkezik a crossplay

November 25-én jókora frissítésre számíthatnak a World of Warships konzolos változatának rajongói. Az új pályák és játékmódok mellett megnyílik a közös játék opciója a PS4-es és Xbox One-os kapitányok között.

Jövő héten kihajózik a World of Warships: Legends

Még áprilisban rajtolt el PlayStation 4-en és Xbox One-on Early Access-státuszban a kampánymódot is tartalmazó free-to-play World of Warships: Legends, mely hétfőn megkapja a végleges, 1.0-s verzióját.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április elseje maga az aknamező az egyszeri játékosnak, ha nem figyel oda, könnyen belefuthat valamilyen vicces(nek szánt) kamuhírbe. Szokásunkhoz híven egyetlen összeállításban szemezgetünk a legjobb poénokból.

E3 2016: Gyarapodott a hiányzók névsora

Az Electronic Arts és az Activision után újabb két cég jelentette be, hogy nem lesz ott az idei E3-on. Ők persze kevesebb embernek fognak hiányozni, de ez a rajongókat valószínűleg nem vigasztalja.

Elstartolt a World of Warships

Az ígéreteknek megfelelően a minap élesedett a World of Warships végleges verziója. A Wargaming multiplayerre kihegyezett free-to-play címében tíz térkép, négy osztály és több tucat hadihajó kapott helyet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb sűrű hétnek nézünk elébe, a héten nem csak az autóversenyzés, a foci és a csatahajók szerelmesei örülhetnek, de végre a Destiny is megkapja az első méretesebb kiegészítőjét.

World of Warships - két hét, és kihajózunk

A Wargaming bejelentette, hogy mikor élesíti a legújabb multiplayer játékát, a World of Warshipset. A csatahajó-szimulátor bőséges tartalommal indít, 80 gépezet felett vehetjük majd át az irányítást.

World of Warships - elindult a nyílt béta

Nyílt béta fázisba lépett a Wargaming multis címe, a World of Warships. A játék mostantól bárki számára elérhető, mindössze a hivatalos oldalra kell ellátogatni, ahonnan már tölthető is a kliens.