Nextgen gépekre is jön a Slender: The Arrival

Link másolása
A tavaly PC-re megjelent Slender: The Arrival nemrég az Xbox 360- és PS3-tulajokkal is megismertette a rettegés fogalmát. A készítők most az új generációs konzolokra is elhozzák a játékot.

Xbox One-ra, PS4-re és Wii U-ra is megjelenik a Slender: The Arrival, legalábbis a korhatár besorolásért felelős PEGI szerint. Megjelenési dátum még nincs, de ha a a játék már a besorolási bizottság előtt van, akkor nem lehet messze.

Nextgen gépekre is nagy eséllyel a kibővített változat érkezik majd, mely két új pályát tartalmaz. Ezek egyébként a PC-s verzióhoz is a napokban váltak elérhetővé egy ingyenes DLC keretében.

Tesztünket a játékról itt olvashatjátok el.

14.
14.
Chrome1986
Agony: Örömmel hallom! :)
13.
13.
kryszisz
#9: Kicsit félre vagy tájolva, az Arrival-ben nem csak Slender-man volt ellenség, a bányában kaptunk a nyakunkba egy kiscsajt is grátiszba, a konzolos verzió plusz pályájában pedig még egy monsztrát is! A játék amúgy szerintem nem rossz, és ha beleéli magát az ember eszelősen félelmetes is (főleg a már említett bányás map), de mivel még egyszeri élménynek is sok, így megvenni teljesen felesleges...de egy folytatásra, ami mondjuk 2x ilyen hosszú szívesen beneveznék! :)
11.
11.
Chrome1986
Agony: Én maximálisan egyetértek veled, de ha már megengedted: "Anyád"!
10.
10.
Chrome1986
Minek? Viccnek jó, de most ezért komolyan pénzt adni, orvosilag kimutatható értelmi fogyatékosság.
9.
9.
GAMEROD
Nem kell ebből folytatás, mert sok újat nem tudnak beletenni. Mivel rohadt mindegy hogy hol jelenik meg az a kísértet mert más ellenfél úgysincs.
8.
8.
kopic
Ebből lesz majd folytatás ?
6.
6.
DarkLord
Amúgy egy ilyen játékért mennyit mernek elkérni , majd az új kütyükön? Mert kb. 500 ft-ot sajnálnák érte csak azért kérdezem :)
5.
5.
Pizza74
Az első rész jó pofa volt, de ez abszolút szánalmas. Már az fölösleges volt, hogy egyáltalán az eddigi konzolokra kiadták , miért égetik magukat a többi platformon is?
4.
4.
Ecneb
Az ötlet jó, viszont előbb kéne egy játékot csinálni, ami méltó lenne nextgenekre...
3.
3.
azureknight0715
Egyetértek. Nem tudom mit szeretnek ebben az emberek. Ez nem egy horror, hogy összevissza futsz, keresed a szar lapokat és itt ott felbukkan és ha meglátod akkor a hangos zene, hangok miatt ilyedsz meg. Egy Cursed forest 1000X jobb
2.
2.
Mi az istennek??? -_-
Felraktam boxra 1 óra után töröltem is lefelé...ez nem játék ez 1 fos!
minden tekintetben.
lehet anyázni nyugodtan.
1.
1.
PaprikaJancsi
Örülnék egy One-os verziónak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...