Tisztogatások a Hearthstone háza táján

  • Írta: Arell
  • 2014. október 28.
  • Érdekesség
Link másolása
A fifikás gamerek egykoron memóriacímeken található értékek átírásával jutottak előnyhöz a többiekkel szemben, most már botokat használnak. A Blizzard megelégelte ezt, és úgy döntött, hogy lép az ügyben.

A Hearthstone: Heroes of Warcraft kártyajáték számos botot működtető felhasználó figyelmét keltette fel az utóbbi időben, a Blizzard viszont lecsapott a csalókra.

"A közelmúltban több ezer Hearthstone-fiókot tiltottunk ki, melyek mindegyike összefüggésbe hozható olyan harmadik féltől származó botnak nevezett programokkal, amik automatizálják a játékmenetet" - írta az egyik fejlesztő a Battle.net oldalán.

"A fiókokat 2015-ig függesztettük fel. Ahogy korábban már állást foglaltunk az üggyel kapcsolatban, a tisztességes, sportszerű játék a Hearthstone-élmény alapja, a csalás és a botolás nincs megtűrve."

Bár a figyelmeztetésként szolgáló tiltás egyelőre csak az újév első napjáig tart, jobb, ha a kockázatosan élő játékosok egy kicsit elgondolkodnak, mielőtt újra bepróbálkoznának. A Blizzard ugyanis úgy döntött, hogy "akit mostantól kezdve csaláson ér, annak fiókja értesítés nélkül, azonnal és véglegesen be lesz zárva".

3.
3.
Mediczoli
Az én véleményem az,hogy aki botozik,bannolják ki.Codban 5000 nap bann jár figyelmeztetés nélkül.
2.
2.
Rat4Face
#1: ahogy a hírben is olvasható: csak figyelmeztetésnek szánták és mostantól jönnek a végleges bannok. Gyakorlatilag ezzel most bevédték magukat, mondván mi szóltunk korábban hogy ez lesz ha csaltok, függetlenül attól hogy az accod többi játékával esetleg rendesen játszottál. Mert ugye azok a játékok is mennek a levesbe nem csak a HS.
1.
1.
B-Shaggy
Két hónapig nem játszhatnak, amikor előtte lehet, hogy hónapokig szétfarmolák magukat jó kártyákkal, golddal, és több ezer játékos kedvét vették el egy-egy meccs során? :D

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...