GDC 2006: Crysis techdemó

  • Írta: fojesz
  • 2006. március 27.
  • Letöltés
Link másolása
A múltkori - kissé rossz minőségű - kézikamerás felvétel után megérkezett a Crysis hivatalos techdemója, mely gyönyörű effekteket bemutatván kápráztat el minket.


A múltkori - kissé rossz minőségű - kézikamerás felvétel után megérkezett a Crysis hivatalos techdemója, mely gyönyörű effekteket bemutatván kápráztat el minket.



Mint ismeretes, a Crysis-t a CryEngine2 hajta, s a motor áldásos hatásait tekinthetitek meg a körülbelül 30 megabájtos .mov formátumú (a lejátszáshoz Quicktime szükséges) videóban. A szép kép ellenére ezúttal a felvétel hangja hiányzik, azonban elsősorban minket a grafika érdekel, nemde? A mozit lokálból tölthetitek, kellemes szórakozást! (Figyelem! Ezen videó a minőségtől eltekintve semmit nem változott a korábbi animációhoz képest!

12.
12.
Djspace
én vélemyénty nem mondok mert csak azért vok itt hogy letölcsem a fifa 07ett de ase tom hogy kjell segitene valaki amugy teccik az oldal:D

11.
11.
Codcool
Nagyon állat !!! Király tetszik

Kössz az infokat
8.
8.
McReay
Naon jól néz ki az már egyszer biztos!!!
7.
7.
Griff
nos.. eddig azt hittem tok valamit a gépekről meg ilyesmi.. de ebbe beleolvasva.. már tom h nem:D
6.
6.
danielfox
tök jól néz ki!!!!!!!!!!!!!
5.
5.
sgt001
hello

Tud e nekem valaki segiteni nekem

a Prince of Persia T2T játékhoz keresek kodot.

anélkül nem indul el a játék.

tudd e nekem valaki segiteni?

4.
4.
drako
arra lennék kiváncsi hogy 7900gt milyen fizikai hatásokat fog megjeleniteni diretcx 10 meg physx nélkül.(mit láttok és mit nem)
3.
3.
gezku
ez meg milyen játék má negint?en csak anyit tok hogy az ubisoft játékai királyak(:pls:.king kong,far cry,cold fear?meg igy tovváb )de ez milyen aki tudja hogy honnan tom letölteni az irja le nekem az oldal címét légycci
2.
2.
Dogee
Aj de faja!!



Csak a kérdés hogy milyen gép kell hozzá...
1.
1.
danimokingo
király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...