Végleg bezárt az Xbox Entertainment Studios

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 30.
  • Hír
Link másolása
Most már tényleg búcsút inthetünk az Xbox saját készítésű TV-sorozatainak, mivel a két megmaradt tag, Nancy Tellem és jobbkeze, Jordan Levin is elhagyta a fedélzetet. Dugába dőlt a megmaradt sorozatok megmentésének terve.

A Variety értesülései szerint az Xbox Entertainment Studios megmaradt két tagja, Nancy Tellem és Jordan Levin is távozott szerdán a Microsoft kötelékéből, egy 3 ezer fős elbocsátás részeként. Idén júliusban jelentették be a redmondiak, hogy masszív leépítésekbe és átszervezésekbe kezdenek, így az Xbox Entertainment Studios is lehúzta a rolót. A konzolgyártó még 2012-ben hozta létre a a stúdiót, mely televíziós anyagokat és műsorokat gyártott volna az Xbox Live-ra.

Nancy Tellem és társa, Jordan Levin az év végéig maradt volna a Microsoftnál, a plusz időt a meglévő projektjeik megmentésével töltötték. Szóba került a Warner Bros. neve új gyártóként, de megállapodás sajnos nem született.

Az Atari múltját bemutató Signal to Noise, a Halo: Nightfall és a Remedy-féle Quantum Break élőszereplős sorozata már megmenekült, ám a Humans, a Fearless, és Seth Green új stop-motion alkotása már soha nem látja meg a napvilágot, hasonlóan Steven Spielberg új Halo-szériájához.

A két szakember távozását a Microsoft is megerősítette a Polygonnak és a cég szóvivője egyúttal megköszönte Tellem és Levin többéves vezetői munkáját.

Viszlát, Xbox Entertainment Studios!

8.
8.
SzDavid99
#7: Akkor mégiscsak jól tudtam! :)
7.
7.
kopic
"Xbox Studios had also been developing a TV spin on “Halo” for Showtime in tandem of Steven Spielberg’s Amblin TV and 343 Industries, the Microsoft unit that oversees the vidgame franchise. That project remains in the works with Showtime, although it does not yet have a series order."

Elfog készülni, szval sürgősen javítsátok !
6.
6.
Heisenberg
Ennyibe került, az 50 dolláros árcsökkentés:D
5.
5.
kopic
MI VAN ?!?!?! Akkor most a Spielberges Halo sorozat sem fog elkészülni ?! Na ne szopassanak már !:(
4.
4.
crashpipi
A Halo most lesúlytott... :( Nagyon várós volt.
3.
3.
SzDavid99
#1: Én egy régebbi cikkben úgy olvastam, hogy az nincs veszélyben.
2.
2.
McDuff
Már az elejétől fogva halott ügy volt, sokkal jobban járnak külsős cégekkel
1.
1.
RangerFox
Kár, Spielberg sorozatára kivi voltam..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...