Jön a The Crew második bétafázisa

  • Írta: Arell
  • 2014. október 30.
  • Korai verzió
Link másolása
Érkezik a The Crew következő négynapos zárt tesztüzeme, melyben ti is részt vehettek, amennyiben a Uplay Shopból előrendelitek a játékot, illetve ha a várólistán a szerencsés kiválasztottak közé kerültök.

A következő zárt béta november 6-10. között zajlik majd az Xbox One és PlayStation 4 platformokon, amelyre a nevezést itt máris leadhatjátok. Amennyiben Fortuna (és a véletlenszám generátor) titeket választ, hamarosan megkezdhetitek a versenyt az MMO- és RPG-elemeket is ötvöző nyílt világú szimulátorban.

Ha nem óhajtjátok a szerencsére bízni a próbakört, a Uplay Shopban a játék előrendelése után garantált kulisszák mögötti látogatást tehettek a jövő hét csütörtökön kezdődő tesztüzemmel.

Bár a játék az eredeti tervek szerint november 11-én jött volna ki, a Ubisoft a hónap elején ismét elhalasztotta a kiadás dátumát, így a legfrissebb információk szerint a megjelenésre december 2-án számíthatunk az Xbox 360, az Xbox One, a PlayStation 4 és a PC platformokon.

5.
5.
ATi0021
#3: Igaz DriveClub. :)

Amúgy szerintem is fura a Crew irányítása, kár, hogy nem TDUból vették át ott szerintem jó volt. Én is megakartam venni, de erősen érik bennem inkább XOne-t kéne és Forzát ha csökken az ára. :D
4.
4.
azureknight0715
Én megrendeltem kb 2 hónapja azt tegnap töröltem a rendelésem. Őszintén szólva félek tőle, inkább megvárom mi lesz és ha jó lesz teszek vele egy próbát. Sajnos e nem olyan játék amiben érdemes bizalmat adni, me míg egy mgs, vagy gta játéknál lehet tudni hogy a pénzedért egy nagyon jó játékot veszel addig egy iylennél vagy bejön vagy nem és ha nem akkor szarban vagy.
3.
3.
Tony
Iranyitas is szar...nekem nagyon nem tetszik de ez en velemenyem. Amugy Driveclub es nem clubdrive :) es az is szar...
2.
2.
ATi0021
#1: A grafika a nagy terület miatt olyan amilyen, amúgy se azon múlik szerintem, hanem az irányításon. Ja és a Most Wanted még mindig többet ér mint például az istenített Clubdrive, az egy garast nem ér.
1.
1.
Tony
Betaztam elso korben is...akkor is szar volt most is az lesz...ps4 ez nem next gen geaff...kb egy nfs most wanted grafika...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...