Új trailert kaptak az Atari horrorjátékai

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 1.
  • Hír
Link másolása
Az Atari bejelentette, hogy már előrendelhető az Alone in the Dark: Illumination és a Haunted House: Cryptic Graves. Előbbiből lesz egy minden földi jóval megpakolt Eldritch Edition is, egyedi fegyver- és karakterskinekkel.

A Steamen már előrendelhetőek a nagy múltra visszatekintő horrorjátékok új részei, az Alone in the Dark: Illumination (29,99 dollár) és a Haunted House: Cryptic Graves (19,99 dollár). Akik nem érik be az Alone in the Dark sztenderd kiadásával, választhatják az Eldritch Editiont is, melyben egyedi karakter- és fegyverskineket találunk, illetve az ősszel induló bétateszthez is hozzáférhetünk.

A harmadik személyű nézőpontot használó akció-horrorjáték négyfős kooperatív móddal érkezik, a történet szerint a karakterek a korábbi szereplők leszármazottai lesznek, egyedi képességekkel és fegyverekkel. Lesz itt Hunter, Witch, Priest és Engineer is.

Íme, az új Haunted House előzetese:

Mindkét alkotás végleges verziója az év végén érkezik PC-re.

8.
8.
crytek
AiD Illumination nem is drága 2900ft a trderektől.
7.
7.
DON GONDOCS
Ha fejtörők nem is, de legalább valami logikai ügyességi feladat legyen az új Aitd-ban. Én személy szerint örülök hogy egyáltalán lesz új rész.
6.
6.
godach
Úgy látom, manapság úgy illik, hogy új játékokat adnak el régi nevekkel.
5.
5.
Dark_Temptation
Most az atari az nm zart be??? Mivan most??:-o
4.
4.
logic5
Hát ez remélem valami vicc :D Még ilyet :D
3.
3.
Drazhar
Ez az Alone tisztára olyan, mintha a legutóbbi Alan Wake akarna lenni - az meg ugye még ezen név alatt is csalódás volt, tiszta casual lövölde.
Kár érte nagyon, hogy egy jó, tartalmas egyszemélyes kampányban nem láttak fantáziát, helyette majd lesz coop lövölde, rangsorral meg minden multis szarral....
2.
2.
kryszisz
Hát nekem az Alone in the Dark széria sajnos kimaradt, de azok alapján amit hallottam róla, ennek a szörnyszülöttnek köze nem lesz hozzá, erre még én mint laikus is azt mondom, hogy szörnyű! Ellenben a Haunted House jófajta borzongásnak néz ki a kedvcsináló alapján, azt fel is biggyesztettem a várólistára.
1.
1.
DarkLord
Ez nem az az Alone lesz amit én szeretni fogok már most látom...(de ez persze még változhat, de nagyon akció dús irányba mentek el, "lövölde" nekem a fejtörőktől volt anno mindig élvezetes az Alone széria és a hangulata miatt , kivéve ugye az utolsó, mert az siralmas lett)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...