Alone in the Dark: Illumination PC

A klasszikus Alone in the Dark rebootja.

E3 2019: Két új játékkal készül a THQ Nordic

Már biztos, hogy legalább két új játék bejelentésével készül az idei E3-ra a THQ Nordic. A hírek szerint nem teljesen új címekről lesz szó, hanem egy régebbi játék remake-jéről és egy korábbi franchise folytatásáról.

A THQ Nordicnál vannak az Alone in the Dark jogai

Miután az Atari az utóbbi időben semmit nem kezdett a lovecrafi horrorjáték jogaival, a THQ Nordic lecsapott az IP-re. Az Alone in the Dark mellett az Act of War jogait is megszerezte a kiadó - talán folytatásokat is kapunk a jövőben.

Utolsó traileren az Alone in the Dark: Illumination

Méretes csúszást követően ma végre hivatalosan is megjelent az Alone in the Dark-sorozat következő felvonása, az Illumination. A sorozatot rebootoló felvonás június 22-ig akciósan szerezhető be a Steamen keresztül.

Elrajtolt az Alone in the Dark: Illumination bétája

Mármint a játék második bétafázisa, amiben ezúttal nem az Alone in the Dark: Illumination egyjátékos módját, hanem a multiplayer szekciót tesztelhetik mindazok, akik előre fizettek 30 dollárt a korai hozzáférésért.

Alone in the Dark: Illumination bétateszt

Már a bétateszt alapján borítékolható, hogy az Atari újra bakot lőtt egy régi horrorszéria feltámasztásával, a Haunted House után az új Alone in the Darkot is hátam közepére kívántam. Fapados shootert kapunk tavasszal.

Holnap indul az új Alone in the Dark privát bétája

Az Atari bejelentette, hogy január 29-től minden előrendelő rávetheti magát a Alone in the Dark: Illumination privát bétatesztjére. A játékosok démoni hordákkal csapnak össze a fény erejével, egymással összedolgozva.

Új trailert kaptak az Atari horrorjátékai

Az Atari bejelentette, hogy már előrendelhető az Alone in the Dark: Illumination és a Haunted House: Cryptic Graves. Előbbiből lesz egy minden földi jóval megpakolt Eldritch Edition is, egyedi fegyver- és karakterskinekkel.

Heti hírösszefoglaló - 36. hét

Magyarországra ért az Xbox One, jön a PC-s Ryse, ingyenes lett a mobilos Assassin's Creed: Pirates és még sok minden más is történt szeptember első hetében, melyről bővebben az eheti összefoglalóban találtok információkat.

Alone in the Dark és Haunted House - a visszatérés

Ahogy azt korábban már megírtuk, az Atari újra felmelegíti az Alone in the Darkot és a Haunted House-t, az első részletekre és látnivalókra viszont máig kellett várni. Teaser trailerek, screenshotok és infók a hírben.

Heti hírösszefoglaló - 34. hét

Már csak egy hét van hátra augusztusból, és közeledik a nyári szünidő vége is. Bár a játékipar nincs tökéletes összhangban a szabadidőnkkel az évben, azért unatkoznunk nem kellett. Nézzétek meg, mi volt a hét témája!