Így készül az Elite: Dangerous

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 3.
  • Videó
Link másolása
Egy 15 perces dokumentumfilmet osztott meg velünk a festett barna hajjal tetszelgő David Braben csapata. A kisfilm betekintést enged a negyedik Elite-játék fejlesztésének kulisszatitkaiba, a rajongók semmiképp se hagyják ki!

A felfedezésre kihegyezett sandbox űrhajós játékok atyjának számító David Braben harminc év elteltével sem ül a babérjain. Hamarosan az eredeti, 1984-ben született Elite méltó utódját hozza el nekünk közösségi finanszírozásból. Az 1,7 millió fontot összekalapozott projektbe a srácok szívüket-lelküket beleteszik, most az alkotók beszélnek a fejlesztés kulcsfontosságú mozzanatairól az alábbi, rendkívül informatív dokumentumfilmben.

Az Elite: Dangerous végleges megjelenési dátuma nem változott: továbbra is 2014 negyedik negyedévében, azaz heteken belül várható PC-n.

22.
22.
Edhu
Sziasztok:) akit behatóbban érdekel az Elite: Dangerous látogassa meg az elitedangerous.hu címet akinek pedig maradnak kérdései ajánlom figyelmébe a forum. Elitedangerous.hu -t :)
15.
15.
Juha
#12: Köszi az info-t, remélem kettő jó játékot is kapunk ebben a stílusban, amit eléggé elhanyagoltak az utóbbi években :)
A legutóbbi hasonló élmény nekem a Freelancer volt (az X-szériát nem ide sorolom, mert ahhoz egy élet kell, mire kiismered :))
12.
12.
Dio papa
#11: Az tiszta ugye, hogy a Star Citizenben nincsenek skillek? Nincs mit "fejlődni", csak RL skillek fejlődnek max plusz megismered a játékmechanikát. De számtalanszor elmondta már a fejlesztő, hogy a szóló játékosokat is maximálisan ki akarják szolgálni.
11.
11.
Juha
#5: Köszi az info-t, az Elite2-ben a különböző gravitációjú, lakatlan bolygókra való manuális leszállást imádtam a legjobban :)

A Star Citizen nekem túlságosan MMO-jellegű, azokat pedig nem nagyon szeretem, mivel van, hogy hetente csak 2-3 órát tudok játszani, ezért egy csapatot összehozni és együtt fejlődni elég nehéz...
Tudom, hogy lesz benne single-rész is, de ott szerintem inkább a multira gyúrnak rá, remélem az Elite-nél ez az arány megfelelő lesz nekem is. :)
6.
6.
turleysqt
#5: mind2 jatekhoz van hozzáférésem a legelejétől fogva, és bátran mondom, hogy az elite jelenleg klasszisokkal jobb, és úgy gondolom, hogy ez hosszútávon is így fog maradni, ettől függetlenül mind2 játék remek, de szerintem az elite hosszútávon sikeresebb lesz
5.
5.
HerodPK
Amennyire én tudom hivatalos infobol is megerositették hogy késobb szeretnék beépiteni a bolygora landolást és esetleghogy a hajot is korbe lehessen járni. Nállam ez jelenleg egy szinten van a Star Citizennel .. bár ott van FPS és joval szebbek a dolgok... mégis sokat minuszol az egyenlore bugyuta mozgás a karaktereknek. és egyenlore a hangok is sokkal valosabbak az Elitben..
Beszereztem az elitet . sima normal verzio.. szoval bétázni nem tudok vele.. de majd látjuk....
A star citizen kecsekteto de ottmegvárom amig kijon és talán beszállok 1-2 honappal indutás után lássam hogy is megy
4.
4.
Aure
#1: Steam-re lesz egyáltalán?
3.
3.
markoci555
A 4. ??? Azt hittem hogy, ha ilyen régi az első cucc akkor biztos egy halom játék kijött már. Így kicsit máshogy látom a dolgokat,ez nagyon nagy ugrás lesz.
2.
2.
Juha
Remélem lesz dobozos is...

Csak annyi zavar, hogy nem láttam, hogy le is lehetne szállni a bolygókra abban a 400(?) Milliárd galaxisban...

A Freelancer-ben is ez hiányzott, na meg persze a keringö/forgó bolygók...

Vkinek info erröl?
1.
1.
ArrowCross
Ezt a játékot boltból is meg lehet majd venni, vagy csak Steam-en?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...