Elite Dangerous PC

David Braben visszatér a klasszikus Elite világába, és egy igazi folytatást készít az egykoron legendás űrhajós anyagnak.
1706166000

Új műsorral jelentkezik a Frontier Developments

A stúdió bejelentette, hogy jövő héttől kezdődően havonta fognak bemutatóshow-kat tartani Frontier Unlocked névvel. Nézzük meg, hogy miről lesz szó az első műsorban!
1698213600

A Frontier Developmentsnél is leépítésekre készülnek

A stúdió a csalódást keltő pénzügyi teljesítmény okán nézi át a cég működését, és többet között a redundanciák kiküszöbölésétől remélik, hogy sikerül újra pozitív irányba terelniük magukat.
1697043862

Hivatalosan is befutottak a PlayStation Plus októberi címei

Bár korábban már egy szivárogtató nyilvánosságra hozta a PlayStation Plus és a PlayStation Plus Premium játékainak egy részét, a Sony most hivatalosan is bejelentette a teljes listát.
1696849697

A PlayStation Plus Extra októberi felhozatala is kiszivárgott

Billbil-kun gyakorlatilag óramű pontossággal, minden hónappal napokkal a bejelentés előtt szivárogtatja a PlayStation Plus csomagjaiba kerülő játékokat. A PS Plus Extra előfizetői ezúttal hét újabb játéknak örülhetnek.
1660221000

Harminc év után leköszön a Frontier Developments alapítója és elnöke

David Braben közel 30 éve alapította meg a Frontier Developments csapatát. Az Elite-széria és a számtalan sikeres menedzsmentjáték kapcsán ismert stúdió vezetője most továbbadja a stafétát.
1646982000

Konzolon ne várjuk az Elite Dangerous: Odyssey-t

A Frontier Developments régóta birkózott az Elite: Dangerous kiegészítőjének konzolokra portolásával, és végül belátta, hogy hiábavalóan tette. A csapat bejelentette, hogy sem az Odyssey, sem más újítás nem ér el többé konzolokra.
1636620420

Boomer Gamer podcast: őrületes űrkalandok

Már meghallgatható a Boomer Gamer podcast harmadik adása, amelyben az elmúlt évek űrjátékai kapták a főszerepet. Elmondjuk, hogy melyik a legnagyobb csalódás számunkra, és fejet hajtunk a No Man's Sky fejlesztői előtt. Csekkoljátok!
1626166800

Elite Dangerous: Odyssey - késik a konzolos verzió

A Frontier Developments határozatlan ideig elnapolta az Elite Dangerous: Odyssey konzolos megjelenését. Az űrszimulátor legújabb expanziója katasztrofális állapotban rajtolt PC-n, így a csapat minden erejével a javításokon dolgozik.
1621837800

Áll a bál az Elite Dangerous: Odyssey körül

A napokban megjelent az Elite Dangerous legújabb kiegészítője, ami végre lehetővé teszi, hogy bejárjuk a bolygókat, azonban a visszajelzések alapján az Odyssey technikai állapotára még bőven ráfért volna a polírozás.
1621245600

Elite Dangerous - kettéoszlik a játékosbázis

Az Elite Dangerous: Odyssey megjelenésével óriási változásokon esik át az űrszimulátor, az újdonságokat azonban csak az expanzió vásárlói élvezhetik majd. Mindenki más az eddig megszokott galaxisban folytathatja az útját.