Elite: Dangerous PC

David Braben visszatér a klasszikus Elite világába, és egy igazi folytatást készít az egykoron legendás űrhajós anyagnak.
Típus: Stratégia, Ûr

Elite: Dangerous ingyen az Epictől

A Frontier Developments űrszimulátora egy héten át a miénk lehet, még épp az előtt, hogy jövő év elején befutna az Odyssey kiegészítő. Emellett egy pixelgrafikával operáló, indie puzzle-fighter játékot is beszerezhetünk.

Tölthető az Epic Games Store legújabb ajándéka

Már megszokhattuk, hogy minden csütörtök délután újabb ingyenes játékokkal kedveskedik az Epic Games Store. Ezúttal csak egymagában a The Textorcist lehet a miénk, jövő héten azonban óriási űrkalandra hív bennünket az Elite: Dangerous.

Elite: Dangerous - ingyenes lesz a Horizons DLC

A Horizons kiegészítő 2015-ben megengedte az Elite: Dangerous játékosainak, hogy az űrhajókból felszíni felderítőjárművekbe szállva a bolygókat is felfedezzék. Most a gyalogos felfedezést magával hozó Odyssey előtt ingyenessé válik.

Elite Dangerous: Odyssey - félig támogatja a VR-t

Az Odyssey hamarosan új távlatokkal bővíti az Elite: Dangeroust, hiszen az űr után a bolygókat is felfedezhetjük. Habár a játék védjegyének számító VR-támogatást nem hagyja maga mögött a kiegészítő, mindent mégsem láthatunk majd ily módon.

Fejlesztői naplón az Elite Dangerous: Odyssey

Az Elite Dangerous következő expanziója, az Odyssey megvalósítja a Frontier régi ígéretét: hamarosan személyesen is megvethetjük a lábunkat a bolygók felszínén. Erről mesélnek bővebben a játék fejlesztői.

A jövő év elején nagyot frissül az Elite: Dangerous

A Frontier Developments eddig Next Eraként hivatkozott az Elite: Dangerous következő nagyobb frissítésére, nem sokkal ezelőtt azonban formálisan is bemutatta a kiegészítőt. A jövő év elején érkezik az Odyssey.

Elite: Dangerous - nyáron érkeznek az anyahajók

Hosszas várakozás után úgy tűnik, hogy nyáron végre megérkeznek az Elite: Dangerous anyahajói, melyekről megtudtunk pár izgalmas részletet is. A Frontier két bétateszttel teszi próbára a hatalmas bestiákat.

Forma 1-játékok készülnek a Frontiernél

Állatkertet és vidámparkot igazgattunk már a Frontier játékaiban, de a következő években a Forma 1 világában is kipróbálhatjuk, milyen a menedzserek élete. A jelenlegi állás alapján négy Forma 1-es menedzsmentjátékra számíthatunk tőlük.

GC 2019: Elite Dangerous - videón az anyahajók

Nem túl gyakran frissül új tartalommal az Elite: Dangerous óriási univerzuma, de amikor igen, akkor feltétlenül érdemes pillantást vetni rá! A Gamescomon a Frontier lerántotta a leplet a várva-várt anyahajókról.

Jurassic World Evolution - túl a 2 millión

Jól muzsikált a Frontier Developments dinós parképítő játéka, de nem panaszkodhat a stúdió a többi fejlesztéseire sem. A Jurassic World Evolution és a Planet Coaster is átlépték a kétmilliós eladott példányszámot.