Elite Dangerous PC

David Braben visszatér a klasszikus Elite világába, és egy igazi folytatást készít az egykoron legendás űrhajós anyagnak.
Típus: Stratégia, Ûr

Elite Dangerous: Odyssey - késik a konzolos verzió

A Frontier Developments határozatlan ideig elnapolta az Elite Dangerous: Odyssey konzolos megjelenését. Az űrszimulátor legújabb expanziója katasztrofális állapotban rajtolt PC-n, így a csapat minden erejével a javításokon dolgozik.

Áll a bál az Elite Dangerous: Odyssey körül

A napokban megjelent az Elite Dangerous legújabb kiegészítője, ami végre lehetővé teszi, hogy bejárjuk a bolygókat, azonban a visszajelzések alapján az Odyssey technikai állapotára még bőven ráfért volna a polírozás.

Elite Dangerous - kettéoszlik a játékosbázis

Az Elite Dangerous: Odyssey megjelenésével óriási változásokon esik át az űrszimulátor, az újdonságokat azonban csak az expanzió vásárlói élvezhetik majd. Mindenki más az eddig megszokott galaxisban folytathatja az útját.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Rengeteg újdonságnak és számos nagyszerű megkésett portnak örülhetünk a héten. PC-re költözik a Days Gone, befut az Elite Dangerous következő nagy kiegészítője, és végre kidobósozhatunk Knockout Cityben.

Ekkor jelenik meg az Elite Dangerous: Odyssey

Egy hét múlva véget ér az Elite: Dangerous legambiciózusabb kiegészítőjének alfatesztje. A Frontier Developments tartja magát korábbi ígéretéhez, és PC-n nem húzza sokkal tovább a megjelenést – aminek már tudjuk is a konkrét dátumát.

Elite Dangerous - így válhatunk űrbotanikussá

Már javában fut az Elite Dangerous: Odyssey zárt alfája, melynek keretei közt a játékosok próbára tehetik magukat csillagközi biológusként is. Ezt a tevékenységet mutatja be az új előzetes.

Elindult az Elite Dangerous: Odyssey alfája

Az ígéretekhez híven tegnap elstartolt az Elite: Dangerous legújabb kiegészítőjének alfatesztje. Az Odyssey-re benevezők egyelőre csak egyetlen csillagrendszerben próbálgathatják az új funkciókat, de a játéktér a teszt folyamán egyre bővülni fog.

Ezek mentek a tavaszi Future Games Show-n

Az eredetileg az E3 pótlására létrehozott Future Games Show-t ismét elhozta nekünk a GamesRadar, amelyen közel negyven játék vett részt tegnap. Néhánnyal már foglalkoztunk külön, most jöjjön a többi delikvens!

Elite Dangerous: Odyssey - kezdődik a tesztelés

A korábbi csúszást követően már nincs messze az Elite: Dangerous ambiciózus, új kiegészítőjének alfatesztje. Az Odyssey-ben várható kooperatív játékmód egyik küldetését is megmutatták nekünk a fejlesztők.

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Szó szerint nem lassít a Microsoft, ami az Xbox Game Pass februári játékkínálatát illeti, hiszen ezúttal olyan húzócímekkel töltötte meg a szolgáltatását, mint a Wreckfest, vagy a tavaly novemberben debütált DiRT 5.