Elite: Dangerous PC

David Braben visszatér a klasszikus Elite világába, és egy igazi folytatást készít az egykoron legendás űrhajós anyagnak.
Típus: Stratégia, Ûr

GC 2019: Elite Dangerous - videón az anyahajók

Nem túl gyakran frissül új tartalommal az Elite: Dangerous óriási univerzuma, de amikor igen, akkor feltétlenül érdemes pillantást vetni rá! A Gamescomon a Frontier lerántotta a leplet a várva-várt anyahajókról.

Jurassic World Evolution - túl a 2 millión

Jól muzsikált a Frontier Developments dinós parképítő játéka, de nem panaszkodhat a stúdió a többi fejlesztéseire sem. A Jurassic World Evolution és a Planet Coaster is átlépték a kétmilliós eladott példányszámot.

Elite: Dangerous - mit hoz a Beyond: Chapter 4?

Hamarosan lezárul az Elite: Dangerous - Beyond frissítéseinek sorozata, az utolsó fejezet pedig az eddigi legjelentősebbnek ígérkezik. Csatlakozzunk a játékosok saját flottáihoz, vagy közelítsük meg a felfedezés és bányászat kérdését új nézőpontból!

Elite Dangerous - itt a Beyond: Chapter Two

Végre élesedett az Elite Dangerous ingyenes bővítményének második darabja PC-n és konzolokon. A Beyond: Chapter Two friss küldetéseket, hajókat és fegyvereket tartalmaz. Az előzetes minden fontos dologra kitér.

A hónap végén érkezik az Elite Dangerous: Beyond

A Frontier Developments bejelentette a Elite Dangerous: Beyond - Chapter One dátumát. Ez lesz az űrszimulátor harmadik szezonjának első frissítése, amely mindenki számára ingyenes lesz.

Ismét fejlesztőstúdióba fektetett be a Tencent

A kínai internetes megavállalat újra kitett magáért: ezúttal az Elite: Dangerous és a Planet Coaster fejlesztőjébe, a Frontier Developmentsbe vásárolta be magát 17,7 millió fontért.

Brit toplista: nagyon erősen nyitott Crash

Hihetetlenül erős rajtot vett a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, a sávos bandikut klasszikus kalandjainak újrázása ugyanis az év legjobb PlayStation 4-es premierjét tudhatja magáénak. Még a Horizon: Zero Dawnt is legyőzte.

PlayStation 4-re is megjelent az Elite: Dangerous

Ráadásul nem is akárhogy! Mostanság egy teljesen új rejtély hozza lázba az Elite: Dangerous rajongóit. A HIP 19026 naprendszerben idegen struktúrák tűntek fel, a céljuk egyelőre ismeretlen. Csekkold a launch trailert!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aggodalomra semmi ok, június végén is lesz mivel játszani! Szokásunkhoz hűen ezúttal is összegyűjtöttük a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összegző listánkat, csekkoljátok!

Június végén jön PS4-re az Elite: Dangerous

Régóta váruunk az Elite: Dangerous PS4-es verziójára. A Frontier korábban a második negyedévre ígérte az űrszimulátort, amit végül sikerült is tartani. Egy friss előzetessel hangolódunk a premierre.