Elite Dangerous PC

David Braben visszatér a klasszikus Elite világába, és egy igazi folytatást készít az egykoron legendás űrhajós anyagnak.

Harminc év után leköszön a Frontier Developments alapítója és elnöke

David Braben közel 30 éve alapította meg a Frontier Developments csapatát. Az Elite-széria és a számtalan sikeres menedzsmentjáték kapcsán ismert stúdió vezetője most továbbadja a stafétát.

Konzolon ne várjuk az Elite Dangerous: Odyssey-t

A Frontier Developments régóta birkózott az Elite: Dangerous kiegészítőjének konzolokra portolásával, és végül belátta, hogy hiábavalóan tette. A csapat bejelentette, hogy sem az Odyssey, sem más újítás nem ér el többé konzolokra.

Boomer Gamer podcast: őrületes űrkalandok

Már meghallgatható a Boomer Gamer podcast harmadik adása, amelyben az elmúlt évek űrjátékai kapták a főszerepet. Elmondjuk, hogy melyik a legnagyobb csalódás számunkra, és fejet hajtunk a No Man's Sky fejlesztői előtt. Csekkoljátok!

Elite Dangerous: Odyssey - késik a konzolos verzió

A Frontier Developments határozatlan ideig elnapolta az Elite Dangerous: Odyssey konzolos megjelenését. Az űrszimulátor legújabb expanziója katasztrofális állapotban rajtolt PC-n, így a csapat minden erejével a javításokon dolgozik.

Áll a bál az Elite Dangerous: Odyssey körül

A napokban megjelent az Elite Dangerous legújabb kiegészítője, ami végre lehetővé teszi, hogy bejárjuk a bolygókat, azonban a visszajelzések alapján az Odyssey technikai állapotára még bőven ráfért volna a polírozás.

Elite Dangerous - kettéoszlik a játékosbázis

Az Elite Dangerous: Odyssey megjelenésével óriási változásokon esik át az űrszimulátor, az újdonságokat azonban csak az expanzió vásárlói élvezhetik majd. Mindenki más az eddig megszokott galaxisban folytathatja az útját.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Rengeteg újdonságnak és számos nagyszerű megkésett portnak örülhetünk a héten. PC-re költözik a Days Gone, befut az Elite Dangerous következő nagy kiegészítője, és végre kidobósozhatunk Knockout Cityben.

Ekkor jelenik meg az Elite Dangerous: Odyssey

Egy hét múlva véget ér az Elite: Dangerous legambiciózusabb kiegészítőjének alfatesztje. A Frontier Developments tartja magát korábbi ígéretéhez, és PC-n nem húzza sokkal tovább a megjelenést – aminek már tudjuk is a konkrét dátumát.

Elite Dangerous - így válhatunk űrbotanikussá

Már javában fut az Elite Dangerous: Odyssey zárt alfája, melynek keretei közt a játékosok próbára tehetik magukat csillagközi biológusként is. Ezt a tevékenységet mutatja be az új előzetes.

Elindult az Elite Dangerous: Odyssey alfája

Az ígéretekhez híven tegnap elstartolt az Elite: Dangerous legújabb kiegészítőjének alfatesztje. Az Odyssey-re benevezők egyelőre csak egyetlen csillagrendszerben próbálgathatják az új funkciókat, de a játéktér a teszt folyamán egyre bővülni fog.