Egy héttel korábban jön a Super Smash Bros.

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 3.
  • Megjelenés
Link másolása
A Nintendo előrébb hozta a Wii U őszi sikervárományosának premierjét. Az örömhír csak minket, európaiakat érint, hiszen Észak-Amerikában már november 21-én boltokba kerül a Super Smash Bros.

A híres Nintendo-karaktereket felvonultató verekedős cím az eredeti tervek szerint december 5-én, a japán premierhez igazodva landolt volna az európai boltokban, ám a kiotóiak úgy döntöttek, hogy egy héttel korában kiadják a játékot itt is.

A végleges megjelenési dátum tehát november 28., ami pontosan egy héttel később van, mint az észak-amerikai launch időpontja. Noha csupán egyetlen hét előny ez, mégis valamivel hosszabb ideig lehet a piacon a Super Smash Bros. a karácsonyi szezonban.

Nagy reménységről van szó, a Nintendo semmit nem bíz a véletlenre, ami érthető, hiszen a hardvereladások nem hozzák a várt számokat - igaz, az utolsó negyedévben nyereséget könyvelhetett el a vállalat.

11.
11.
myrte
3DS-re rengeteget adtak el belőle. Ez is egy system seller cím, mindenképpen megdobja a WiiU eladásokat.

Norbiii, minimum 174 játék elérhető WiiU-ra. Ha hozzáadjuk a wii játékokat, akkor úgy fürödhetsz benne, mint Dagobert bácsi a pénzben.
Amúgy is elégnek kell lennie a Zelda-MarioKart-Bayonetta-Smash Boss négyesnek.

Am, ma este Nintendo Direct a jövő címeiről.
9.
9.
Norbiii
#8: Wii U-ra ez az egyik olyan kiemelkedő cím, amit az N tulajok nagyon várnak, talán a legjobban, de persze ezt nem tudom megítélni. Számomra a Yoshi új játéka lesz a favorit, de ez a játék szinte biztosan hozni fog a konyhára, a kérdés csak az, hogy mennyit?! :) Viszont egy játéktól a csodák csodáját ne várjuk, több ilyen game kellene még, és ezt még1x úgy mondom, hogy nem tartozik a kedvenceim közé!
8.
8.
Yanez
#7: Most vagy hazudsz, vagy helytelenül fogalmaztál.
7.
7.
Gamelord
#6: Pedig simán, ezt a játékot várják a legtöbben.
6.
6.
RangerFox
Talán amerikában sikert hoz, angliában pár hétig vinni fogják, japánban meg semmi nem lesz. Jó dolog a bizakodás, de csodát ne várjunk tőle!
4.
4.
Norbiii
Ez a játék szinte biztos, hogy megdobja az eladásokat! Reméljük, hogy a karácsonyi szezonban vinni fogják a játékot, és magából a játékkonzolból is sokkal több fog fogyni. Mondjuk én ezt a játékot sosem szerettem, de ami jó az N-nek, az jó nekem is. :)
2.
2.
SzDavid99
Reméljük, hogy így az ünnepek előtt megdobja majd a konzoleladásokat!

A játékhoz: A 3DS-es verzió nagyszerűre sikeredett, ebben pedig még több tartalom lesz, úgyhogy nem kell a minőség miatt aggódni! :)
A handheld változatból mikorra várható teszt?
1.
1.
PaprikaJancsi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...