A briteknek kimaradnak a Ubisoft steames játékai?

  • Írta: Arell
  • 2014. november 6.
  • Érdekesség
Link másolása
A pénz még a szórakoztatóiparban sem játék. Bár hivatalos indoklás még nem látott napvilágot, a feltételezések szerint ez állhat a Ubisoft döntése mögött, mely miatt legújabb játékai nem elérhetőek a Steam brit oldalán.

Egyelőre tisztázatlan okokból a Ubisoft nem tervezi a legújabb játékai megjelenítését az Egyesült Királyság steames piacán - deült ki a PCGamesN kérdésére adott rövid és tömör válaszból, miután a digitális játékbolt felhasználói a hamarosan megjelenő Assassin's Creed: Unity, a Far Cry 4 és a The Crew elektronikus változatait még mindig nem találják a kínálatban.

A Ubisoft mindössze annyit mondott az üggyel kapcsolatosan, hogy "folyik a párbeszéd a Valve-val az Assassin's Creedet illetően, de egyelőre a játék nem elérhető a Steamen az Egyesült Királyságban. [...] Addig is, aki szeretné digitális formában megvásárolni a játékot, megteheti azt a Uplay store-ban, a forgalmazó partnereinknél és más digitális disztribútoroknál."

A PCGamesN spekulációi szerint a fordulat mögött az állhat, hogy ugyan a Unity majdnem minden brit fizetőeszközzel számoló oldalon 49,99 fontba kerül, addig a Valve rendszerében az árak csak ritkán érik el a 39,99 fontot, ennek következményeképpen a Ubisoft feltehetőleg nem tudta érvényesíteni a szigetország lakóinak szánt árcédulát legújabb játékain (mely az árfolyamkülönbségek következtében így mintegy 33 százalékkal magasabb lehetett volna az amerikai változathoz képest).

20.
20.
kriszng
19.
19.
Még az a szerencse, hogy nekem nem jön be az AC széria, az uplay meg ... hátmonnyonle! :D
Az viszont erősen elgondolkoztató, hogy ha nem jön Steamre az FC4 és vagy nem tudom kilőni az uplay-t akkor ráb+tak, mert nem fogom megvenni. Megszivatom magam? Igen! Őket is? Nem! Ha sokan teszünk így? Na akkor talán! :/
18.
18.
*Amuyg az uplaye-el van nekem is az a gondom, hogy letezik.
17.
17.
#16: Latom nem vagod mi a gond ezzel az egesszel.
Nekem se a steammel van gondom az gyors (mint irtam a fos ac 8 perc alatt lent volt).
"Aki nem szereti futtatni a steamet es a uplay-t egyszerre, az a steames koddal be tudja aktivalni a jatekai legtobbjet a uplayen es akkor a steam totalba kiesik a kepbol."
Pont nem siman kellet fusson az ac alatt mindketto. Persze lehet van olyan is aminek nem kell csak az egyik, de a tetvedek ubit ismerve ha egy regi jatek ezt csinalja kizartnak tartom hogy egy ujabb ne tenne.
" Tudom, h steambol inditott jatekok elinditjak a Uplay-t, de akkor is a steamhez van kotve a jatekom es ha neadj isten valaha befuccsol a uplay, akkor a steam meg mindig atveheti a jatekokat, ahogy teszik ezt most a Games for Windowsos jatekokkal.."
Na ez pont nem egeszen igy van.
Szopni kellet a bulletstorm-al (games for win ugye).
Meg jo hogy wp-s telom van amin van fiokom mert szopo ugyanis fel ora gecizes utan se sikerult uj usert csinalni kenytelen voltam hasznalni a mar meglevot.
Szal kellet neki a live.
Ugye milyen gyonyoru.
Amuyg az uplaye-el van nekem is gondom hogy az meg mert letezik.
Meg az aids-nek es az ebola-nak is tobb haszna van.
De ez is ajatekosok hibaja ment a nagy oromkodes hogy jaj de jo nem kell elsetalnia boltba a jatekert igy legalabb meg nagyobb segget lehet noveszteni.
Sok lusta szar.(tiszteleta kivetelnek
Aztan tessek mostmar szophat.
Ugyn az lesz a cloudgamingel is. Megy a nagy oromkodes a sok retardalt hulyegyerek reszerol mert nem lat tovabb az orranal.
Aztan jon a szopo.
Egyszeruen bojkottalni kell a ubi jatekai (annyiar egyik se jo hogy megerje a szopast) rakenyszeritve oket arra hogy ami nem megy ne eroltessek.
Jol lathatoan huylek hozza.
16.
16.
dcba
Aki nem szereti futtatni a steamet es a uplay-t egyszerre, az a steames koddal be tudja aktivalni a jatekai legtobbjet a uplayen es akkor a steam totalba kiesik a kepbol.

likvidal gyula: amit sokan nem kepesek megerteni, az az, h vannak emberek akik nem keves penzt kiadnak a jatekaikert es szeretik nezni ahogy gyulik es egy helyen at lehet oket lapozni, tovabba nekem a steam mindig be van love, ergo az update mindig magatol megvan, plusz a steam kulseje tetszik nagyon, vagy TV-rol a big picture olyan erzetet kelt mintha egy konzolrol jatszanek. Letoltes meg sosem volt gond, pl most toltottem le a gta 4-et es kb 1 ora alatt lent volt a 20 giga. Ezzel szemben a Uplay sokszor lerohad, undoritoan nez ki es a gyujtemenyem ezaltal nem egyseges. Van originem is, de az vhogy egesz pofasan nez ki es annal megbekeltem, h van, de a uplay annyira undorito, h arra nincsenek szavak. Tudom, h steambol inditott jatekok elinditjak a Uplay-t, de akkor is a steamhez van kotve a jatekom es ha neadj isten valaha befuccsol a uplay, akkor a steam meg mindig atveheti a jatekokat, ahogy teszik ezt most a Games for Windowsos jatekokkal. Remelem a Uplay is hasonlo sorsra jut mind a GFWL.
14.
14.
Helyes. :)
Megiscsak van nemi igenyszint a valvenel.
A ubisoft monnyonle...
13.
13.
kriszng
Nem csak az Angol Steamről tűnt el, már a magyaron sincs.
11.
11.
Amigy a sokak altal szidott origin urtechnika az uplayhez kepest.
Nekem az elobbivel sosem volt gondom max annyi hogy a crysis3at ugy kellet letolteni onnan kb 40 perc alatt mig ott figyelt a dvd a meghajtoban ahonnan kb 5-10 perc lett volna felhajitani.
10.
10.
#6: Attol hogy a steamen veszed meg meg kell a uplay igy szerintem magaddal baszol ki.
Ha szereted azta szart fe levarezolod akkor is vagy ha megveszed akkor mert magadat bunteted azzal a csucsjatekkal.
Amugy ezt mar leirta elottem fon farkas kolega is csak el kene olvasni.
9.
9.
*Kb 8 perc volt telepiteni a jatekot aztan 10 percet szuttyogott az uplay....


Csak osszehozom reszletekben hogy tennem bele a touchscreenbe...
6.
6.
dcba
En irtam a customer servicenek egy levelet, melyben felhivtam a figyelmuket arra, h ha nem lesznek steamen elerhetoek a jatekaik, akkor en nem fogom oket megvenni es erre fogom buzditani minden ismerosom. Kulon rosszul erint, h miert csak Ukben ervenyes ez. Ezek utan vagy talalok steames kulcsot ebayen vagy siman hosszu ido utan a far cry 4 lesz az elso warez jatekom, mert en az uplayen nem fogok jatekot venni. Nekem a steamen kell, h lassam ahogy gyulik.
5.
5.
mestermagyar
Én még azt hittem, hogy Kelet-európában vannak néha nem megjelentetett játékok...

Na bumm, megveszik kulcsként, szerintem működne...
2.
2.
lesik20
Brit árrak egy vicc.

Ubisoft jó sok játékost vesztett ezzel. Nem úgy értem hogy senki nem fogja megvenni megjelenéskor de magam részéröl Steam Sale-en szerzem be a játékaimat. Nem nagy szám, viszont 50-100 000 közti eladás szám szokott lenni. És az pénz
1.
1.
strike19
Erre készülni kell.
Valve nagyon sok pénzt kaszál a Steam-el.
Az UBI sem akar kimaradni a jóból ezért vannak ez a korlátozás.Gondolom csak azért UK-re vonatkozik , ez a régi az ahol a legjobban átláthatók az eladósok.
Érdekli őket vajon a gamerek képesek Uplay accountott csinálni egy játékért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...