Fél órán át mozog a Mortal Kombat X

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 6.
  • Videó
Link másolása
A NetherRealm egy livestream keretében hosszabban is bemutatta a Mortal Kombat tizedik részét. A vérgőzös jelenetekkel teletömött félórás gameplayt most vágatlanul megnézhetik a verekedős játékok rajongói.

Szépen halad a Mortal Kombat X fejlesztése, a jelenlegi verzió már eléggé kiforrottnak tűnik, a NetherRealm büszke is rá nagyon. Ezúttal egy félórás bemutatóval szolgálhatunk, melyben Scorpiont, Sub Zerót, Quan Chit és Raident eresztik össze.

Scorpion brutális kivégzését külön is kiemeljük - csak saját felelősségedre nézd meg!

A Mortal Kombat X április 17-én érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

14.
14.
PS4jacksony
#10: Ha androidra csináltak Bruce Lee Dragon warriors,biztos meg tudnák oldani nagy gépekre is.Azért kíváncsi lennék az eladásokra ,ha mégis megcsinálná valaki de nagyon ütősen :) Képzeld el a multis részébe mennyi potenciál lenne.Fejlett karakter kezelővel létrehozhatnád saját emberkédet,akivel akár hírnevet is szerezhetsz magadnak :) Mondjuk igazad van igen kényes lenne ha Bruce Leet elnadrágolná holmi vérpistike....De hát végül is csak egy játék lenne......:)
11.
11.
Blueberry
Az komoly volna xD. A 40 kilós csírke el veri a sejem rambo-t xD az kéne még
10.
10.
Heisenberg
1. Szinte az összes híres verekedős játékban fantázia hősök vannak.
2. Tudod mennyibe kerülne mindegyiknek a beleegyezését megszerezni. Nem beszélve a milliónyi megkötésről, hogy a bemutatott trailerben mondjuk Stallone nem engedi, hogy Bruce Lee megverje, stb.
3. Az emberek egy verekedős játékban, nem feltétlenül a realitást keresik, aki mégis az valami sporttal játszik K1, MMA, stb.
9.
9.
PS4jacksony
Ez a "hentes "munka már szerintem túlzás bele...Lyukat üt a melkasán.....Kukucskálok,egyszer csak JÉÉ! Le esik a szíve !....Ez inkább megmosolyogtató...
8.
8.
PS4jacksony
Ha játékfejlesztő lennék,elkészíteném a valaha volt legjobb legbrutálisabb verekdős cuccot.De az reális lenne nem fantázia hősökkel.Hogy kik lennének a szereplők ?
-BRUCE LEE-(és itt a legjellegzetesebb mozgások,leghíresebb muzdulatok tökéletes leszimulálása ) BOLO YEUNG-JET LI-JACKIE CHAN-Jean-Claude Van Damme-stb...A hangulat a régi idők kung fu filmjeit idézné filmszerű grafikával.Bruce Leet nagyon keményen megcsinálnám.De nem lenne legyőzhetetlen. :) Ha elég ügyes vagy :)
7.
7.
Tony
Get over here! :)
6.
6.
Heisenberg
#2: Scorpion!! Finish him!!!
5.
5.
PrimYaz00
#2: Ez hülye? A kivégzéseket, mikor akarták valaha is komolyan venni? :D + ez még szerintem a komolyabb fajtába tartozik, meg fájóbb ütések??? Nem tudom, te melyik játékot nézted, de pl mk9-ben rain x-raye elég fájó, még nézni is :).
Nem tudom az ilyenek, mint te, milyen világban élnek, milyen elképzelésekkel, ha meg csak trollkodsz, kereshetnél jobb elfoglaltságot a szabadidődben.
4.
4.
eldergirl
Már türelmetlenül várom :) az elözöt is még elö vesszük ismikkel idönként (^.^)
2.
2.
hurkagyurka2
Ez a kivégzés már inkább vicces mint kemény! Szegény sorozat lassan önmaga paródiájába fordul át... Kár érte! Jobban örülnék, ha visszahoznák a digitalizált grafikát, és a nem túlcifrázott, mégis fájó ütéseket/rúgásokat és fatalityket.
1.
1.
XDgamer
Én már nagyon vártam megnéztem youtube-on a trailert haláljól néznek ki a karakterek meg a grafika✔
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...