Last Year - co-op horrorjáték a Péntek 13 nyomán

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Last Year egy kooperatív vérengzésre kihegyezett horrorjáték, amit a Péntek 13-filmek ihlettek. Egy ötfős csoport alakítja az áldozati báránykákat, illetve az őrült gyilkos bőrébe is egy hús-vér játékos bújik. Tiszta Evolve!

A Last Year ötlete James Matthew Wearing fejéből pattant ki, persze más művészek is közreműködnek a munkálatokban. A produktumban öt játékosnak gyűlik meg a baja egyetlen gyilkossal - 5v1 felállást kell elképzelni, hasonlóan az Evolve-ban látottakhoz.

Az áldozati báránykák a tinihorrorok minden sztereotípiáit magán viselik, míg egy másik játékos egy olyan rendíthetetlen sorozatgyilkos bőrébe bújik, aki meglepően sok hasonlóságot mutat a Péntek 13-filmek gonoszával, Jason Voorheesszel.

Az ötfős tinibrigád célja az, hogy életben maradjon, végezzen a pszichopatával, vagy elmeneküljön a helyszínről, míg a gyilkosnak az árnyak közt meglapulva kell megölni a fiatalokat, lehetőleg egyenként.

A Last Yearre a Kickstarteren fogadnak adományokat, a sikerhez 50 ezer kanadai dollár szükséges. Ha összejön a pénz, a játék 2016 végén jelenhet meg PC-n, LAN- és Oculus Rift-támogatással.

6.
6.
Sidonyke
Nagyon érdekes gondolat, remélem valóra válik és elkészülhet.
5.
5.
Ecneb
#4: 45 nap múlva visszatérünk ide. De remélem tudod, hogy egy projekt hány naptól indul?
4.
4.
crytek
#3: Gondolkozzál már ember kb most lötték fel! Kickstarteren ha jön egy jófej és érdeklni fogja magát az bedob 10+ K-is akár.

Ez simán meglesz ,jó a koncepció. Várom szeretettel.
3.
3.
Ecneb
#2: Nem lesz ebből semmi. 50 ezret akarnak összehozni (zárójelben kérdezem, hogy hova a faszba olyan sokat???) és még csak 1400-nál tartanak.
Rajzokon meg kezdetleges terveken kívül semmit nem tettek le az asztalra. Az ötlet jó, a kivitelezést egészen biztosan szarul csinálnák meg.
2.
2.
Dreadlox
az ötlet nagyon jó, viszont félek tőle hogy nagyon gagyin lesz kivitelezve. Ez legalább motion capture-ös animációkat igényel hogy meglegyen az élvezeti faktor mint egy slasher filmben is.
1.
1.
randall13
Ahogy olvastam, a játékmechanika hasonló a Garry's Mod-féle Slenderéhez. Ami nem baj, nekem tetszett, csak hát... gagyi.
10$ nem olyan nagy pénzkidobás látatlanban sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...