Last Year PC

Kooperatív küzdelmekre kihegyezett horrorjáték a Péntek 13-filmek alapján, melyben a főgonoszt is egy hús-vér játékos alakít.
1683468000

A Last Year, miután új fejlesztője lett, visszatért a Steamre

Ingyenes játékként tér vissza a Last Year a Steamre: csupán egy fejlesztőcsapat váltás kellett!
1545300028

Megjelent a Last Year: The Nightmare

A slasher horrorfilmek hangulatát idéző aszimmetrikus horrorjáték már elérhető a Discord boltjában. A Last Year: The Nightmare-ben öt diák menekül egy pszichopata gyilkos elől - csak a leleményességükön múlik a túlélésük.
1544023840

Még idén megérkezik a Last Year: The Nightmare

Régen hallottunk már az Elastic Games aszimmetrikus horrorjátékáról, a Last Year: The Nightmare-ről. A srácok jól haladnak a multis cím fejlesztésével, hiszen még decemberben befut a végleges változat PC-re.
1538143200

Ezekkel a címekkel indít a Discord webshopja

Valószínűleg nem sok itteni játékosnak kell bemutatni az utóbbi évek egyik legnépszerűbb kommunikációs platformját, az viszont meglepő lehet, hogy a Discord hamarosan felveszi a versenyt a Steammel. Mutatjuk az első játékok kínálatát.
1415296852

Last Year - co-op horrorjáték a Péntek 13 nyomán

A Last Year egy kooperatív vérengzésre kihegyezett horrorjáték, amit a Péntek 13-filmek ihlettek. Egy ötfős csoport alakítja az áldozati báránykákat, illetve az őrült gyilkos bőrébe is egy hús-vér játékos bújik. Tiszta Evolve!