16 DLC jön az új Witcherhez, és mind ingyenes lesz

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 7.
  • Hír
Link másolása
A CD Projekt RED tizenhat különböző DLC-t ad majd ki a The Witcher 3-hoz, ráadásul mindegyiket ingyenesen letölthetővé teszi a játékosok számára. A kérése csak annyi, hogy vegyétek meg a játékot.

Nincs benne semmi trükk: ha megveszitek a The Withcer 3-at (és tegyétek ezt bármilyen üzletben, bármikor, bármilyen platformon), tizenhat ingyenes DLC üti majd a markotokat. A CD Projekt RED társalapítója, Marcin Iwiński azt mondta, szeretnének szembemenni az árral, és a DLC-ket afféle jutalomként szánják a rajongóiknak.


"Imádjuk a játékokat. Imádjuk gyűjteni, játszani őket, és imádunk mindent, ami ehhez az élményhez kapcsolódik. Bármilyen újonnan megjelent játékkal foglalkozunk, arra számítunk, hogy majd gondoskodnak rólunk. Támogatást remélünk, ha problémákba ütközünk, szeretjük a folyamatos frissítéseket, amik javítják a játékélményt, és különlegesnek érezzük magunkat, ha ingyenes tartalmat kapunk, ami még többet nyújt azért, amiért fizettünk. Nem kell nagy dolognak lennie, lehet ez egy skin a karakterünkhöz, egy extra kard vagy páncél is."

"Sajnos azonban ez a fajta gondoskodás nagyon ritka manapság. Játékosként újabban oda kell figyelnünk a pénztárcánkra, mivel (nem) meglepő módon a megjelenést egy csomó, csábító DLC-cske kíséri magas áron. Nem most fizettünk egy rahedli pénzt egy új játékért?"

Iwiński szerint ezért a megjelenés után a The Witcher 3 DLC-i ingyenesek lesznek - nem számít, hogy milyen platformon játszol, vagy hogy milyen kiadását vásároltad meg a játéknak. A tervek szerint a február 24-i megjelenés után kettesével érkeznek majd a különböző tartalmak: február 25-én egy páncélcsomag és egy frizuracsomag (de tényleg) válik letölthetővé, utána pedig heti rendszerességgel jönnek az újdonságok - március 4-én például egy új küldetés és egy új skin Yenneferhez.

Köszi, kopic!

48.
48.
AlexSchneider
Nana, hogy marketingfogas. Ezt a DLC-maniat amugy is utalom, szoval ezzel nalam nem szereztek plusz pontokat.

Azzal mar annal inkabb, hogy amugy egy rendkivul korrekt es igenyes csapatrol van szo, akik igazi szenvedellyel es odafigyelessel keszitettek el a Witcher 1 es 2-t is. Ez nalam mindennel tobbet er. Drukkolok nekik, hogy meg sokaig talpon maradjanak es sok hasonlo jatekkal jojjenek ki es, hogy ne valtoztassanak a hozzaallasukon.
47.
47.
drat576
#45: Még annyit, hogy a GoG-os játékok (legyenek bármilyen régiek) mindig naprakészek, a 10-15 éves játékok is tökéletesen mennek az új operációs rendszereken és minden egyes funkciójuk működik. Magyarán nem kell a verziók között keresgélni a torrent oldalakon, vagy nem kell a feltört frissítéseket várni, mert aki ezt szedi le, az tényleg azt kapja pontosan mint a boltban. Elnézést amúgy, nem akartam kedvet csinálni hozzá, csak gondoltam leírom ezt, mielőtt jön valaki hogy a crackelt verzió is tökéletes és ugyanaz. (ami nagyjából igaz, de sokszor akadhatnak problémák, illetve várni kell a frissítésekre és dlc-ket is külön kell bogarászni). Na most tisztában vagyok azzal hogy azért ez nem egy nagy dolog, de mégis érezhető a bizalom és a mostani játékárak mellet az a 36 euró igencsak jó.
45.
45.
drat576
"Reklámfogás". Naés? Ez egy ilyen ipar, a túrórudit is valamivel el kel adni. Szerintem azért itt nem olyan rossz a helyzet. Zabáljatok több káposztát, hátha jót tesz a vitamin. A játékipar mostani helyzetéhez képest ez semmi, sőt korrekt.
Amúgy meg már most elővásárolható GoG-on a játék PC-re (36 euróért, és természetesen a megjelenés napján lesz elérhető), ahol egyébként fent van az előző két rész is. Na most akik a GoG-gal szerződnek már bizalmat szavaznak a vásárlóknak, ugyanis nincs a játékokon (amik vásárlás után letölthetők) semmiféle védelem. Ez így alapból nem lenne extra, csakhogy ezeket a verziókat simán feldobják warezra, mert még crack sem kell hozzá, és ezzel a fejlesztők is tisztában vannak mert ezt egy 12 éves gyerek is látja és tudja.
43.
43.
moonborn
Messze van még a február,nehéz kivárni :D Ha tényleg ingyen lesznek a dlc-k akkor tanulhat tőlük a EA :D
41.
41.
2xhun
#36: 13 éves, cod... Nincs több kérdésem. :DD
40.
40.
Csoki80
#36: Micsoda? Lenni madzsar is tanul nyelv cod? ;-)
39.
39.
Juha
#38 miért, mégis szerinted miért dolgoztak rajta eddig? Hogy letorrentsük és vigyorogjunk? Nem vagyok fanboy, de azért az elsö 2-nél már bizonyítottak vmit, enhanced edition mindenkinek járt alapból.
37.
37.
sloth
#1: *this is 4^2 the players!
;)
36.
36.
fekete kobra
#34: hát ez rosz viszonyosítási alap mert a cod -okban is is sok a tartalom
35.
35.
balázs fecó
34.
34.
balázs fecó
A Fallout meg a TES széria DLC-i megéri az árukat, van bennük tartalom, de a többi játék... pfff.
Ezeknek a játékoknak 1 DLC-je több tartalommal bír, mint pl. az előző öt COD rész együttesen. Tudom, teljesen más kategória.
33.
33.
felegyi
Mézes madzag, hátsó szándék?

Mi azon hátsó szándék ha teljesen ingyen kapsz meg mindent, HA megveszed a teljes játékot, és nyilván azért csinálják h jobban fogyjon... mi ebbe a hátsó szándék? Még a tartalmak háromnegyedét nem tudjuk, szerintem bőven kitolja a gameplayt a dlc úgy 7-8 órával!! És ingyen.... mézesmadzag mi :)
28.
28.
Megvesszuk, ne aggodj! Nagy jatek lesz :-)
21.
21.
kopic
Hallod ezt Ubifos, EA, Fostivision (hogy csak pár nagyobb kiadót említsek) ?! Példát vehetnétek a CD Projectől ! Hogy szakadna a nyakatokba 1 mázsa xar !

Hatalmas RESPEKT nekik !
20.
20.
mdr88
Előrendelve! Nem sok játékra költök pénzt de a Witcher trilógia ezek között van :)
19.
19.
dyousee
Figyelemre méltó. Ahogy Ríviai Geralt története is. Így tovább CD Project RED!
18.
18.
névtelenség
#16: "ám dlc-k, csak mostanában lettek divatosak"

Házifeladat: Megnézni mikor adták ki az első arcpirító beépülőt, a horse armor dlc-t az TES4: Oblivion-hoz.
17.
17.
Juha
#16: Abban igazat adok, hogy egy új séróért én sem fizetnék, viszont így örülünk, hogy ingyé' adják, nem? :)

Az első részt még tv-ben láttam, akkor mutogatták a víz hullámzását stb., hogy mekkora jó, pedig egy olyan fantasy világot alkottak meg játékok terén (tudom, hogy nem ők alkották, de játékokban nem sok ilyen van), hogy le a kalappal.

Amikor meglett a megfelelő gépem, akkor bevallom őszintén én is letöltöttem először, viszont sok más játékkal ellentétben 2 óra játék után meg is rendeltem a Galaxisból, 2 példányban (véletlenül 2x, de mindegy, elajándékoztam az egyiket), és majdnem összecsináltam magam, hogy mit belepakoltak a játék mellé, 7-8 ezer magyar pénzért...

A 2-t már első nap megvettem gyűjtőiben, és igaz, hogy kb 2 hónapig iszonyatosan szaggatott, de valószínűleg este megint nekikezdek, annyira jó mai napig, és sokáig (talán mai napig) foltozgatták, nem az volt a hozzáállásuk, hogy már úgyis megvetted, tökmindegy.

Azonban a 3. résszel van egy kisebb gondom, nem fogom előrendelni, hacsak össze nem harácsolok némi pénzt egy jobb gépre, mert nem akarok full-low-ban belekezdeni sem, viszont sajnos rengeteg extra kiadás vár rám mostanság, de a menyasszonytánc hátha visszahozza a javát :)

Egyedül a CDP játékait merném előrendelni, remélem őket fogja követni a többi kiadó is, és nem fordítva lesz...
16.
16.
Dízel
Óriási csapat ez a CD Project! de azért megjegyzem, egy frizura csomagért nem fogok fizetni még ha a legnagyobb fan lennék akkor sem...
Másrészt réges-rég a távoli multban amikor még minden fekete fehér volt... ja azért nem, na de régen nem voltak ám dlc-k, csak mostanában lettek divatosak a kiegészítééseket pénzért árulni dlc néven...
15.
15.
azureknight0715
Hát igen látszik hogy melyek a legjobb játékfejlesztő cégek. Míg az ubisoft egy új fegyverért egy csomó pénz kér el addig a "rockstar" és a cd project játékait vinni fogják mint a szart, mert ott minden új dolog ingyenes lesz. Aztán csak néznek hogy mért viszik többe a játékukat:D
13.
13.
névtelenség
#7: me me-eg-éri me me me-gé-ri me me

Amúgy nem értem a logikád, de hát ki nem szarja le? :)
12.
12.
pszihoapu
#7: bizony bizony, te kis szemfules, nyilvan azert rendeltem elo mar honapokkal ezelott (meg meg sokan masok) mert sejtettuk am hogy lesz ingyenes "frizuracsomag"!
11.
11.
Gorrister
A Witcher 2-őt a megjelenés napján vettem meg 9000 forintért (díszdobozban mindenféle extrával, zenei cd, térkép, stb...). Ha ennek is hasonló ára lesz és nem mennek el a mostanában divatos 15ezer forint körüli árazás felé akkor ez is első napos vétel lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...