Elindult a The Flock zárt bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 10.
  • Korai verzió
Link másolása
Végre játszható formába került a Vogelsap online multiplayerre kihegyezett horrorjátéka, a The Flock. A sivár és depressziós hangulat minden küzdelmet végigkísér, a fényereklye birtoklásáért minden ügyességünkre szükség lesz.

A holland fejlesztésű The Flockban 3-5 játékos csaphat össze. Sötét, barlangszerű helyszíneken zajlanak a küzdelmek, ám a nemrégiben elstartolt zárt bétatesztben mindössze egyetlen pálya kapott helyet. A játék célja az, hogy megszerezzük és megtartsuk a fényereklyét.

Amikor megragadjuk, átalakulunk carrier formába, ilyenkor törékenyebb és lassabb humanoidok leszünk - addig kell megtartanunk az ereklyét, ameddig csak lehet. Minél tovább, annál több pont üti markunkat. A többiek (a mozgékonyabb flockok) persze a mi "drágaszágunkra" pályáznak, s csak egy módszerrel, az  ereklye fényével elvakítva állíthatjuk meg őket. Ha nem térnek ki előle, mozdulni sem bírnak. Amelyik játékos a legtöbb pontszámot gyűjti össze a kör végére, az nyer.

A szabályok érdekesnek hangzanak és mindezek mellé sivár és nyomasztó légkör társul. Az Unity engine-nel hajtott produktum zárt bétatesztjére itt tudtok regisztrálni.

1.
1.
markoci555
Elfelejtettem a nevét és már vártam, mikor jön hír róla :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...