Végre belenézhetünk a Halo 5 multijába

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 11.
  • Hír
Link másolása
A HaloFest keretében a 343 Industries élesben is megmutatta a Halo 5: Guardians multiplayerét, pontosabban azt a szeletkéjét, amit a december végén induló bétatesztben is kipróbálhatunk majd.

A Halo 5: Guardians multiplayer bétatesztje december 29-én indul majd, és három hétig tart - azok vehetnek részt benne, akik megveszik a ma megjelenő Halo: The Master Chief Collectiont.

A bétában három játékmódot és hét pályát próbálhatunk ki, illetve az eddigi infók szerint lesz spectator mód. Habár az Eurogamer szerint a béta 720p-ben és 60 fps mellett fut majd, a felbontás később javulni fog - a 343 Industries a játékmenetet szeretné most tesztelni és finomhangolni elsősorban, ezért erre koncentrál.

Ami pedig a játékmenetet illeti, a fejlesztők azt mondták: az volt a céljuk a Halo 5 tervezésekor, hogy a harcokat - a tűzharcok, a gránátozás és a közelharc mellett - egy negyedik szinten is lehessen variálni, ezért Master Chief különböző képességeket kapott, amikhez bárki hozzáférhet majd, és a játékstílusának megfelelően használhatja őket.


Dashelhetünk majd futás és ugrás közben (Thruster Pack), az ugrásokat egy méretes földre csapással is befejezhetjük (Ground Pound), ugrás után felkapaszkodhatunk azokra a platformokra, ahonnan egyébként leestünk volna (Clamber), a sprintelésből becsúszhatunk (Slide), de akár neki is csapódhatunk valakinek (Charge). Ja, és Smart Scope is lesz, ami itt lényegében annyit tesz, hogy minden fegyverrel zoomolhatunk majd célzás közben.

Az újdonságokról (amelyek valószínűleg kiborítják a rajongók egy részét) egyébként az alábbi fejlesztői napló is megemlékezik néhány kiragadott illusztrációval együtt:

16.
16.
dzsiádzsó
Úgy látom ez sem a látványról lesz híres, mint a legutóbbi Halo...
Kedvencem az volt, amikor Héló fanokkal bétateszteltem, aki szentül meg voltak győződve az csak egy próba grafikai motor :D és a véglegesbe más lesz... Gondolom szerintük ez is az! Mondanám, hogy nem gáz, de az! Azért már pár fejlesztő megmutatta mi a top grafika (konzolon is) ez nem az! Persze nem minden a látvány, de nekem a Hélók sosem jöttek be annyira.
15.
15.
p3ti
#13: Szerintem azt döntse el mindenki maga mit tart fosnak. Gondolom az a laza 60 millió ember aki megvette a játékot nem azért ment be a boltba mert fosnak tartotta a sorozatot. Ennek nincsen köze semmilyen fansághoz - már ha ez a pár sor eljut az agyadig.
13.
13.
Edy92
Semmit nem valtozott...gg XO fanok megint kaptok egy fost.
12.
12.
ikaralyos01
Ez mi ez?? Hogy néz ez ki? Ez biztosan a Halo 5?? :D
10.
10.
anarchoid
amugy Battlefield es halo nem egy kategoria ;) halo a szellemi rovidnadragosok jateka
9.
9.
anarchoid
N+1 halo multi shooter .... halo3 nal meguntam mar.. ;( (de a single valoban uberalles)
4.
4.
kopic
3.
3.
#1: A multiról nem tudok nyilatkozni, de a single része nagyon magával tudja ragadni az embert (legalábbis az 1,2). Bár nem mondom, hogy, mint játék, a legjobb FPS, de ott is hozza a szintet.
Azonban, ami miatt engem megfogott az a látványvilág, a történet és a hangulat.

Sajnos folytatni én sem tudtam eddig még a sorozatot, mivel ugyebár a 2 óta egyedül XBox-on jön.
2.
2.
pjoco
Agyatlan lövöldözés? Battlefield, Call of Duty, Halo, Counter Strike. Mind egy kaptafa. Van aki szereti és van aki nem :D
Én is elvagyok vele ha úgy van.
1.
1.
Dahaka18
Nem nagyon értem , hogy tetszhet bárkinek is ez az agyatlan űr lövölde...
Igaz soha nem is tetszett egyik Halo játék sem..
Ami mondjuk fura, mert imádom az " űrös ", meg a " jövőbeli " témájú filmeket, vagy játékokat.
De ez...Számomra katasztrófa :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...