A Windows miatt késik a Crysis

  • Írta: Daks
  • 2006. március 29.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts tegnap esti jelentését átfutva megtudtuk, hogy a Windows Vista késése miatt a sajnos a Crysis is csak legkorábban jövő év elején érkezhet.

Az Electronic Arts tegnap esti jelentését átfutva megtudtuk, hogy a Windows Vista késése miatt a sajnos a Crysis is csak legkorábban jövő év elején érkezhet.

Ugrás a galériához

Az ok rendkívül egyszerű, ugyanis a Crysis lesz az első DirectX 10-et használó játék. Az új DirectX pedig köztudott, hogy csak a Windows Vista-val érkezik meg, így sajnos a játék hiába lesz kész Karácsonyra, meg kell várnia, míg itt az új Microsoft operációs rendszer. Az anyagból ma érkezett 11 vadi új kép is, melyet Myko papának köszönhetően böngészhettek is, amennyiben felkeresitek a galériát.

5.
5.
fojesz
A Halo miatt utálom őket ez tény. Viszont emiatt most nincs okom utálni őket. Egyszerűen ha nincs directx10, akkor minek a játék? Kénytelenek vagyunk várni az új winfoshra, maximum anyázhatunk hogy siessenek. Bár jó munkához idő kell...
4.
4.
Daks
a harmadik képen az nem egy KAMA3? Mintha nem az lenne ráírva...
3.
3.
Chocho
2.
2.
Drago
Ez most nem értem miért mondod. A Halo a Microsoft only, ezért ez nem kérdéses, hogy csak ott jelenik meg. A DX-et is ők kezdték, szóval ez sem kétséges. A profit a lényeg és ezt már megtanulhattuk rég. A legjobb, hogy megcsinálták ezt az 1984 utánérzést is. Kell egy arc a cég mögé és jelen esetben ez most Gates. Lehet szeretni meg utálni, de könnyebb azonosítani mint akár a Linux vagy a MacOS kitalálóit.
1.
1.
Myko Alto
Háttal ugyan nem illik mondatot kezdeni, de hát azért most komolyan srácok! Halo is és ez is, csak Vistára! Komolyan mondom, fogunk mi még itt szívni emiatt a Gates csóka miatt rendesen!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...