A Bombák földjén írója jegyzi az Uncharted-filmet

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy látszik, a Sony Pictures nem elégedett a jelenlegi forgatókönyvírók munkájával, ezért felkérték Mark Boalt, hogy szedje rendbe a meglévő scriptet. Aki nem tudná, az Uncharted-film csak 2016 júniusában landol a mozikban,

A The Hollywood Reporter szerint az Oscar-díjas Mark Boal csiszolja fényesre az Uncharted-film forgatókönyvét - az úriember jegyzi a Bombák földjén sciptjét is. Mint ismert, a forgatókönyv eredeti verzióját David Guggenheim írta, míg a rendező a Személyiségtolvajról és a Förtelmes főnökökről elhíresült Seth Gordon lesz.

Boal láthatóan nagy rajongója Naughty Dog sorozatának, az ő szakértelme talán pontot tesz az évek óta tartó huzavona végére. Az Uncharted-film többször cserélt már rendezőt és írót, korábban úgy volt, hogy David O. Russell dirigálja a filmet, de ötletei nem tetszettek a Sony-nak - többek közt az sem, hogy Mark Walhberg neve is szóba került főszereplőként. Meg tudjuk érteni a japánokat.

A forgatás 2015 elején veszi kezdetét. A Sony Pictures elnöke, Doug Belgrad nyáron úgy nyilatkozott, hogy "2016. június 10. nagyszerű időpont az Uncharted számra", igazi nyári akció-kalandfilmre számíthatunk.

8.
8.
Pain
#3: +1, de nagyon!! Elég nyögvenyelősen tudtam csak végignézni, azt is csak azért, mert nem szeretem félbehagyni amit elkezdtem.
7.
7.
cannondale
Tuti késni fog, csak kell a propaganda.
6.
6.
Habbobitas
5.
5.
Habbobitas
Nemethetjük is az Unchartedet.
3.
3.
p3ti
Bombák földjén? Ahj istenem.... ha valaki szeretne egy borzasztóan túlértékelt f*s filmet nézni, annak meleg szívvel ajánlom a fent említett remekművet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...