Kiszivárgott a Destiny: The Dark Below trailere

  • Írta: Arell
  • 2014. november 20.
  • Videó
Link másolása
Egy szemfüles YouTube-felhasználó véletlenül szert tett a Destiny decemberben érkező letölthető tartalmának, a The Dark Below történeti hátterét bemutató kisfilmjére, mely állítólag egy hiba folytán került elő.

"Hatan ereszkedtünk le a gödörbe, de csak egyikünk kúszott ki onnan. A nevem Eris. Az utolsó. Láttam azt, amit a kaptár Istennek nevezett. Crota, Orix fia. Mindent elvett tőlem. Tekintetét a Földre emeli majd, és a fény igaz fegyverén kívül semmi más nem állíthatja meg a haragját. Ezúttal neked kell szembenézned azzal, ami ott lappang, alant a sötétben."

Bár a trailer állítólag egy hiba folytán került ki a reflektorfénybe, a december 9-re datált megjelenés előtt már éppen ideje volt látnunk valami mozgóképet a DLC kapcsán. Hogy a dolog véletlen-e, vagy részét képezi a marketingnek, azt mindenki maga döntse el.

2.
2.
kriszvandaar
Nekem az elejen nem jott be annyira de aztan nagyon fuggove tett! Mara mar alig varom hify estenkent ujra es ujra belevessem magam a destiny csodalatos vilagaba... elo a kontrollert, csatlakoztasd a headsetet...life eventek, strikeok, daily, weekly heroic, nightfall...csodalatos exotic engramm ...na nezzuk mit ad...exotic scout rifle! Upgrade... xur meglatogatasa minden hetvegen, iron banner... kozosseg... a megmagyarazhatatlan csoda atelese...a szomszedok felverese hajnal haromkor a visszafoghatatlan oromkodes csatakialtasaival a fiam sikit hogy apaaaaa exotic snipeeeeer a patience and time! Heveny euforia.... vallalati megbeszelesre oltony helyett destinys poloba menni es az ertetlen arcokat kinnyeden ingoralni...ismetelgetni hogy ez a jatek csak huszas szint utan mutatja meg teljes valojat... megszallotta valni...destiny hatereket a thorn legendary handcannonnal jobb letre szenderiteni....az utcan a valoeletben minden gombolyu fenyforrast orbnak nezni....ugy ismerni a galaxist mint a tenyerunket....na ez a destiny :-)
1.
1.
PaprikaJancsi
Hát az elején nagyon bejött, de aztán unalomba fulladt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...