Minden, amit a The Crewról tudnod kell

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 21.
  • Videó
Link másolása
Már csak egy nagyobb Ubisoft-megjelenésünk maradt az évre, méghozzá a The Crew, ami december elején kerül boltokba. A "caRPG" is megkapta a maga minden részletre kiterjedő összefoglaló-előzetesét.

A The Crewhoz is megérkezett a Ubisoft-játékoknál már kötelező 101 trailer, amiben minden újdonságot és fícsört összefoglalnak a készítők. A több mint 8 perces videó kitér majd a játék beautózható világára, a különböző küldetésekre, a csapatos csapatásra és a testreszabási lehetőségekre is. A The Crew december 2-án érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Xbox 360-ra.

7.
7.
Angelwing
Játszani kell vele legalább 3 órát,aztán lehet véleményezni.Meglátjuk jó lesz e.
5.
5.
DonRendes
Lehet nagy meglepetés lesz nem szabad még leírni, fejleszthettek még rajta azóta rengeteget :)!!
4.
4.
tupaccc
1. Látszik, hogy minden ember más. Nekem első napos vételként volt feljegyezve, de volt „szerencsém“ a PS4-es zárt bétához, és még a vételtől is elment a kedvem. Ami tetszett, az a szabadság, zenék, story, tuning kidolgozottsága. Viszont ami agyoncsapta nálam az élményt, az irányítás, fizika, grafika, ütközések. Nem vagyok grafika buzi, szóval ezt még elnézném, mégha nagyon gyenge is, akkor is, de az irányítás nekem nagyon nem jött be. A kocsik egy bizonyos sebesség felett csak himbálódznak jobbra-balra…
Komolyan megváltás volt utána bekapcsolni az oly sokak által fikázott NFS:Rivalst. Persze ez az én személyes véleményem, lehet játszadoznom kellett volna a beállításokkal…
3.
3.
azureknight0715
Na igen ezt mondtam vissza. Őszintén szólva egy dolog miatt vettem volna ezt meg mégpedig a belső nézetes utcai versenyzésért. A helyzet most az hogy amit ez a játék tud+ a belső nézet az már jelen van a gta-ban is úgyhogy nekem ez most offos lesz, és lehet jobban is járok mert már nem lehet megbízni az ubisoftos játékokban.
2.
2.
headhunter86
#1: Mikor is volt ebből PC-s BETA? 2 hónapja? Én akkor próbáltam, már akkor is elég fasza volt a dolog. Szóval itt talán nem lesz gond.
1.
1.
kmonyesz
Csak ne b*sszák el, mint a többit. Kezd rezegni a bizalom.
Pedig első nap tervezem megvenni :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...