Clash of Clans-klón Call of Duty módra

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 21.
  • Letöltés
Link másolása
Bizony: megérkezett a Call of Duty: Heroes, ami egy mobilos Call of Duty-játék, ráadásul egy olyan, ami nem is kockáztat túl sokat, elvégre egy az egyben a Clash of Clans játékmenetét másolja.

A Call of Duty: Heroes még augusztusban mutatkozott be, de csak most jelent meg iOS-re és Windows Phone-ra - az androidos változat később érkezik belőle. A free-to-play anyag a Clash of Clans játékmenetét másolja, azaz itt is az a feladatunk, hogy építgessük, fejlesztgessük a bázisunkat, hogy az minél jobban bírja a ránk támadó ellenfelek ostromát; illetve közben a seregünket is gyarapítsuk, amivel pedig mi ostromolhatunk.

A játékban egyjátékos mód, multiplayer és egy túlélő mód is helyett kapott, és érdekesség - innen a Heroes alcím -, hogy több ismert karakter visszatér benne a Modern Warfare- és a Black Ops-sorozatokból: így Captain Price, Soap MacTavish és Mike Harper is benne van a címben, mindegyikük hozzátesz valami extrát a játékmenethez. Kedvcsinálóként a TouchGameplay félórás YouTube-videóját tudjuk megmutatni a játékról, ezt fentebb találjátok.

5.
5.
Bako
A híretek kicsit pontatlan, nem jelent meg Windows Phone-ra.
Valaki egyébként próbálta már? Megér egy misét?
2.
2.
sejted
szerintem ez azért jobban néz ki.
1.
1.
mestermagyar
Androidon elég ilyen van már, nem kérünk zoknit.

Atyaég...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...