A Sony így készül az év végére

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 21.
  • Videó
Link másolása
Közeledik az év végi hajrá, amit mindenképpen meg akarnak lovagolni a konzolgyártók. A Sony semmit nem bíz a véletlenre: egy trailerben mutatja be azokat a finomságokat, amiért érdemes PlayStation 4-et venni.

A Sony egy új trailerrel próbálja tudatosítani bennünk, hogy a PS4 "a legjobb hely a játékra": a karácsonyi szezonra olyan sikercímek landoltak a masinán, mint a Destiny, a Far Cry 4 és az NBA 2K15. Ha rosszmájúak szeretnénk lenni, azt mondanánk, exkluzív címeket tekintve nem voltak toppon a japánok, elvégre a Driveclub erősen megosztotta a közönséget.

Bár újat nem tud mutatni a Sony, attól még elég izgalmas trailerrel van dolgunk.

49.
49.
PS4jacksony
A LAST GUARDIAN-ról semmi hír.....Lehet ,hogy már csak az unokáink fognak vele játszani ???
38.
38.
PS4jacksony
#33: Elfelejtettél egy igen lényeges dolgot amiért esetleg érdemesebb a pc-ét választani....Ez pedig a játékok árai.....Nincs a konzolokkal bajom van belőle.De pc-én most gazdaságosabb játszani....
37.
37.
PS4jacksony
#31: 1994 óta minden konzolom megvolt amit kiadtak még Amiga cd is...2-3-cím pontosan ennyi.....Gran Turismo-God of war-Uncharted......Ja tényleg kihagytam a Drive Clubot ! Tényleg óriási veszteség.Van pár ígéretes készülő darab de ezek még nem jelentek meg,és nem tudni milyenek lesznek.Hisz oly divatos ma félkész játékokat piacra dobni.Ébresztő ! A konzolok pc-ék lettek !!! Van konzolom de pc-én sokkal többet játszom tv-én xbox 360 joy-al.......Ennyi....
35.
35.
cannondale
#33: Elfog romlani a szeme a kismérettől.
31.
31.
Yanez
#30: 2-3 címért? Látom a konzolvilág számodra ismeretlen környezet.
30.
30.
PS4jacksony
Kicsit vicces ez a videó....Ugyanis minden játék elérhető pc-én is.A konzolok elvesztették az exkluzivitásukat.Joggal merül fel a kérdés :Minek konzol ?17-18 ezer egy játék amit az eddig megjelent játékok"finoman" szólva sem érnek annyit. Azért az 2-3 címért meg nem éri meg konzolt tartani.Régen jobb volt játszani......
29.
29.
GabrielK
Halo:TMCC is kijött az év végére azt se felejtsed el.
28.
28.
simon 555
Tényleg nem volt sok exkluzív idén, de mit várunk az első évtől? Első évhez képest kifejezetten sok exkluzív jött ki a gépekre.
Azt meg ne mondjuk már, hogy XO-ra több jött ki az ünnepi szezonra. Mind2 gépre elég gyatra a kínálat(első évhez képest jó), tényleg csak az dönt, hogy kinek mi jön be jobban. PS4-re itt az LBP 3 meg a DriveClub(mondhattok rá akármit, de vezetési élményben jelenleg mindent ver, és 1 hónap után már egész jól játszható:D) XO-n meg Sunset és Forza Horizon 2. Kinek mi.
24.
24.
-O.B.-
Én nagyot csalódtam a Ps-ben az elmult időszakban... :/
23.
23.
tupaccc
22. na az o munkassaguk messze all tolem :-) En eddig tobb platformon is jatszottam, de csalad es idoszuke miatt ebben az evben 1platformra szukitettem a kort. Viszont mar most van nehany Xbox One cim, ami erdekelne, szoval egyre inkabb ugy latszik, hogy jovore bebiztositom azt is :-) Igaz egyre tobb boxos exclusive kap pc-s portot, de meg mindig olcsobbnak tartom a +1 konzol vetelt, mint a szamitogepet.
22.
22.
Gykrizsi
#20: Nem tudom mért beszélsz Pc-sekről. Nincs különösebb bajom a ps-vel, csupán az xbox kínálata jobban bejött. Én a from software-t utálom. Anno megvettem 360-ra a limitáltat az 1-ből, az elején tetszett is, meg minden (bár az irányítással nem vagyok kibékülve azóta sem). Aztán egyre játszhatatlanabb lett, ahogy haladtam. Azóta tiltólistás a cég. Értem, hogy melyik gép élvezet prioritást, de ez undorító, hogy így kiadják a másikra. Az én szememben ez egy amatőr banda. Arról ne is beszéljünk, hogy ez már az ötödik ilyen cím lesz, és szinte nulla fejlődést tudnak felmutatni.
20.
20.
tupaccc
6. Kiemelt 3játékot, jön még több száz cím mellette. Igen, lesznek köztük multis címek is, de nekem generációt kellett váltanom, és el kellett döntenem, hogy újítok 2-3 évre 800 euróért PC-t, vagy veszek 20 eurós kiadással PS4-et. Talán mondanom se kell, hogy mit vettem :-)

Istenem, mit kell egyeseknek ilyen baromnak lenni... Annyira szánalmas, hogy Pc-s híreket konzolosok, konzolos híreket meg Pc-sek mocskolják.
19.
19.
p3ti
Ebből a videóból kb. semmire sem jött meg a kedvem. Csak újra megerősítette benne hogy a PS4 pótlása bőven ráér 2015 év végéig.
18.
18.
Amint kijön a THE ORDER 1886 rögtön megveszem a géppel együtt :)

Ezek a fos multi címek nem érdekelnek,főleg hogy már mindet nyomtam last gene-en...
17.
17.
p3ti
#10: Akkor azt nagyon hamar adtad fel ^^ Kellett volna neki 1 kicsivel több esélyt adni - abban az 1 órában kb. semmi extrát nem látsz a játékban csak az alapokat.
15.
15.
Gykrizsi
1. Optimalizáció szempontjából az 1-ről beszéltem, és az szerintem sehol nem volt év játéka.
2. Ennek a játéknak semmi hangulata nincs. Nincs története, világa, karakterei, semmije. A Witcher egy hangulatos fantasy (hogy dark, azt nem tudom), mert van kidolgozott világa.
3. Ez a játék nem nehéz, hanem rossz. Az irányítás egy darab sz*r. Ugrani nem lehet rendesen, a támadás meg darabos. Leginkább ez hátráltatja az embert. És mondjátok meg őszintén, hogy titeket nem zavart, hogy milyen szar az irányítás. Egy Skyrim szerű pörgős irányítással ez közzel sem lenne olyan nehéz. Persze majd jön, hogy ez taktikus. Na persze.
10.
10.
stuie
#8: The Last of Us-al 1 órát bírtam játszani utána eladtam. Valószínüleg nem az én műfajom volt.

Ez a video. Ő. Marketing meg minden értem én, de jóformán lecserélhetnénk a PS logot egy Xbox logora és ugyanezt a reklámot el lehetne hinteni.

Csak én nem láttam a driveclubot a trailerben?
2.
2.
Freed
Hatalmas kedvet csinált :-\ azt gondoltam hogy bemutat majd valami jó kis gépcsomagot vagy hasonló...bár nem múlt el belőle egy perc sem.
1.
1.
PaprikaJancsi
Legnagyobb számba multiplatform címek (megint), DC pedig könnyen jött könnyen ment. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...