Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes - PC vs. PS4

Link másolása
A megjelenéshez közeledve egyre több információ lát napvilágot a PC-s Metal Gear Solid: Ground Zeroesról. Ezúttal az NVIDIA-nak hála érkezett némi információ és kép a számítógépes változatról.

A héten már megtudtuk, milyen gép is lesz szükséges a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes PC-s változatához, most pedig az NVIDIA jóvoltából további információk láttak napvilágot.

Mindkét kép esetében az első a PS4-es, a második pedig a PC-s változat.

A NVIDIA szerint a játék jobb bevilágítási rendszert és nagyobb felbontású árnyékokat kap, emellett pedig a látótávolság is növekedni fog. Az MGS 5: Ground Zeroes támogatni fogja a multi GPU-s rendszereket és a 4K-s felbontást.

A PC-s Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes december 18-án érkezik.

27.
27.
vnm51
#26: A több fény, de inkább az ebből adódó visszaverődés miatt több helyen lesz úgymond világosabb rész, ha erre plusz átírják az egész lopakodósdit, na az elég derék lenne, bár ez a fejlesztőember elég elvetemült, úgyhogy nem tartom kizártnak.
26.
26.
randall13
A PC-s verzió mindig is szebb a ratyi konzolosnál ez tény, de már lejárt lemez. Sokkal érdekesebb kérdésnek tartom, hogy a több fénnyel együtt akkor nehezedik-e a játék? Bár nem tudom hogyan van megírva az MI, de talán már van olyan fejlett a technika, hogy a fényben könnyebben észrevesznek, mint a sötétben. Habár a Unity után már ezt se merem biztosra mondani.
24.
24.
gerappa
#17: Inkább ülj le a konyhaasztalhoz és gyakorolj anyáddal egy kis helyesírást, mert amit kinyomsz magadból az már bántja a szememet.
23.
23.
Kronik
Csak az egyszerűség kedvéért bemásolom, miben jobb a PC-s mint a PS4-es:

- Additional deferred lights per scene
- Additional shadows per scene
- Higher-resolution render targets
- Higher-resolution shadows
- Increased detail over distances
- Resolution support up to and including 3840x2160 (4K)
- Screen Space Reflections
- NVIDIA SLI Multi-GPU support
- Options to adjust seven graphics features (Effects, Lighting, Screen Filtering, Shadows, Texture Filtering, Textures)
22.
22.
Daovallis
#13: Azon ahol néha szóbakerül a helyesírás is...
21.
21.
lacinho01
srácok az hogy a pc erősebb az nem kérdés hiszen ott csak a pénztárcád szab határt . a konzol meg egy adott konfiguráció amibe nem lehet belenyúlni,változtatni ha jön egy új videokártya , proci stb. az hogy ilyen a belseje pl.a ps4 nek az azért van szerintem mert van egy limit amiből ki kell hozni a 1080p/60fps-t amiböl most egy darabig biztos 1080/30 lesz ha minden jol megy .
ja és ebbe integrált kártya van ami nem ugye nem ugyanazt a teljesitményt tudja mint egy rendes.de látszik itt meg baráti társaságomba is ha egy pc s meghallja hogy konzol egyből fikázz, van aki még a dual core is gépét is többre tartja , sőt vannak olyanok is akik soha nem tudják ultrába vinni a játékokat vagy még csak nem is full hd ba de fikázznak tisztelet a kivételnek.
Na de a lényeg amit akartam retech kommentjére reagálni .ne haragudj de tudod ha megnézed a képeket nincs különbség csak többlet tartalom.ennyi
20.
20.
A Pulyka
19.
19.
A Pulyka
#17: Ja, meg az a buzernyík gyerek is.
18.
18.
A Pulyka
#17: Milyen kört nyert meg? TE miről beszélsz? Szoktam olvasni a kommenteket, és rájöttem, hogy te valami ritka befékelt egy forma lehetsz :)
17.
17.
dzsiádzsó
Szégyenek ezek az új konzolok és ez csak a kezdet! Ez csak romlani fogok, de ps2 se volt egy erőmű, szóval az exkluzive címek megmenthetik a dolgot, de azok egyelőre rosszabbak, mint előző genen. 1 év múlva már 200 alatt kihozható egy konzolverő konfig, ha addig nem törik meg a konzolokat és nem jönnek jobb exkluzive címek ezt a kört biztosan a pc fogja nyerni konzol gen végére!
15.
15.
RetecH
#12: Hát nem tudom, szerintem meg pont hogy előnyös, hogy egy géppel rendelkezve több játékot lehet játszani. "A konzol az konzol és sose volt összeköthető a számítógépekkel." A hardver ugyanaz, más kérdés, hogy pár okos kitalálta, hogy lefesti máshogy, kitalál 4-5 olyan játékot amit csak rajta lehet tolni és hozzád vág egy kontrollert jó pénzért. Szóval nem látom akadályát, hogy miért lenne kifogásolható egy játékot több emberhez eljuttatni. Sony egyszerűen a MS-ban látha az ellenfelet, ezért nem látták okát, hogy miért ne adhatnák ki PC-re nagyobb profit érdekében.
Azt hogy valaki nem látja a különbséget ezek a képek alapján inkább nem kommentálnám....
14.
14.
Lackooo84
A pocsolya szépen tükröz, de merek fogadni dinamikus árnyékolás ott sincs.
12.
12.
Animejetix
Hol van már az ami a Ps2 - Ps3- 360 korszakában volt? Hogy ezresével jöttek a címek amiknek a portolásuk PC-re még viccnek is rossz volt... Mert az! A konzol az konzol és sose volt összeköthető a számítógépekkel. Kivételek persze mindig voltak de alapjáraton köszönő viszonyban se volt egymással a konzol ipar a PC-vel...
Ennek ma már vége, szerves részük egymásnak....
És az már rég gáz amikor az Nvidia mondja meg a frankót....
11.
11.
Animejetix
#9: Jól mondod!!! Nincs is különbség! Na pont ez a baj! Az hogy PC-re most már minden konzolos játék kijön. 1-2 kivételével. Persze lesz azért pár játék exklúzívnak one-ra ps4-re, hogy ne legyen túl feltűnő meg hát... na... de ez gáz ahogy van.
9.
9.
lacinho01
nekem úgy tünik mintha nem is lenne "különbség" csak a pc-n hozzátettek +effectet de nem is effect .mi köze a nagyobb teljesitménynek hogy valahol van világitás .fa.meg egy sziklával több? nem szebb a játék pc n/ erős tulzás tölem/ hanem több dolgot tettek be a pc verzioba igy keltve különbséget.
8.
8.
Habbobitas
Még szép, hogy pc-n szebb.
7.
7.
TheDeathFlash
Mindenhol PS4 vs PC...csak a népet hergelik ezzel.A sok grafika buzi meg már ugrik hogy istenem ezen jobb mint azon ezért ezt veszem...
6.
6.
toriell
Én már rohadtul várom...ezt a játékot istenem:D:S:D
5.
5.
Lizard0828
#3: Az Nvidia bérenc is megérkezett:D
Amúgy ez valóban nem PhysX és nem is TXAA, szóval Radeonon is ugyanigy fog kinézni a dolog.
3.
3.
Dízel
#1: aki amd-t vesz az meg is érdemli.
2.
2.
Stranger
#1: Azért ilyen effekteket nem tiltanak le
1.
1.
mestermagyar
Ha nvidia mond ilyet, akkor amd-s ebből semmit sem fog látni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...