Amerikában már rekorder a Super Smash Bros.

Link másolása
Az Egyesült Államokban kicsit korábban rajtolt a Super Smash Bros. Wii U-s változata, így már most megérkeztek az első eladási számok. A játék nagyon jól nyitott és a legjobban fogyó Wii U-s cím lett az USA-ban.

Örülhet a Nintendo, hiszen a Super Smash Bros. Wii U-s változata remekül teljesít az Egyesült Államokban. Három nap alatt 490 ezer példányban kelt el a játék, ezzel pedig megelőzte a Mario Kart 8-at.

A Super Smash Bros. egyébként nagyon jól szerepelt a kritikusok előtt is. Metacriticen mind a felhasználók, mind pedig a sajtó által 9 pont feletti átlagértékelésen áll, ezért úgy tűnik, újabb kitűnő címmel bővült a Wii U kínálata.

A Wii U két évvel ezelőtti megjelenése óta közel 7,5 millió kelt el a gépből és a döcögős eladások ellenére a Nintendo továbbra is remek címekkel kényezteti a vásárlókat.

A Super Smash Bros. európai debütálására péntekig kell várni.

5.
5.
zola2000
#4:
Azért ps vitára is volt sword art online, akibas trip, freedom wars, hatsune miku 2, disgaea4, tales of hearts, samurai warriors4 ősszel.
4.
4.
p3ti
Példás ahogy viselkedik az N a Wii U -val kapcsolatosan. Bezzeg a Sony úgy telibesz*rja a PSV -t ahogy az megvan írva.

Pénteken megyek megvenni a GC adapterrel 1ütt, alig várom !
3.
3.
zola2000
Na igen, ha nem lenne rá játék, akkor még ennyien se vennék a gépet.
2.
2.
Gykrizsi
Nagyon helyes, már alig várom, hogy kipróbálhassam. Örülök, hogy egyre többet adnak el a gépből is, és már szinte havonta jön egy jó kis játék a gépre (meg jó pár értékelhetetlen:).
1.
1.
myrte
Várható volt. A 3ds verzió is bomba szerűen fogyott. Ez meg szebb és még több tartalommal is rendelkezik. Gyönyörűen fut 60 fps-en és 1080p-n.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...