The Crew - Nem ismétlődik meg a Unity-fiaskó

  • Írta: Shifty
  • 2014. november 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Az AC: Unity körül kialakult balhé után a UbiSoft következő nagy megjelenésének nincs könnyű dolga, így érthető, hogy a The Crew vezető dizájnere igyekszik mindenkit arról biztosítani, játékuk megjelenésekor nem lesz semmi gond.

Hiába ismerte el és kompenzálta rajongóit a UbiSoft az Assassin's Creed: Unity fiaskója után, a kiadóba vetetett bizalom rengeteg rajongónál megingott, így többen visszamondták a The Crew előrendelésüket.

Érthető tehát, hogy a játék vezető dizájnere, Serkan Hasan a The Metropolistnak adott interjúban igyekezett hangsúlyozni, a The Crew premierjét követően nem fognak megismétlődni a csúfos hibák. Hasan azzal érvelt, hogy a játékot nem ugyanaz a csapat, hanem az Ivory Tower készítette, ráadásul túl vannak már egy többkörös bétateszten is, ahol stabilnak és megbízhatónak bizonyult az erősen online-központú versenyjáték.

A The Crew végleges változata a jövő héten, azaz december 2-án landol PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on és PS4-en.

13.
13.
PaulBlake
#6: A hét elején volt a Nyílt Béta teszt. Még énis még1x bele ugortam a játékba a CB után, hátha valami változott, de nem :/ Na mind1
Szerintem a szerverek fogják bírni, sokkalta több játékost láttam a nyílt bétában mint a CB-ben, na de azt nem is kell magyaráznom hogy mért :D
11.
11.
valti61
Konzolon muszáj lesz hozzá az internet?
10.
10.
ATi0021
Úgy látszik én leszek a helyi fekete bárány (előző szerint barom) mert én bizony megvettem. Tetszett a béta és tudva, hogy a Test Drive Unlimitedet is készítő Eden Games van mögötte csak más néven megszavaztam neki a bizalmat.

AC U miatt nem kéne előre leírni. Remek példa a GTA IV is. 2008-as játék, vagyis 6 éves de ma nap is egy csúcs i7 és GTX980-al se egy nagy történet olyan optimalizálatlan, sőt.... Ráadásul konzolon is tele volt hibával, engem X360-as popup zavart legjobban, mégis a GTA V-t várta mindenki konzolra és várja mindenki PC-re is. Szóval a kész terméket kell bírálni és nem előre leírni.
9.
9.
Dízel
Kit érdekel ubi... a senki se fogja megvenni ezt a szutykot, főleg h. ők csinaljak. Jó nagy barom aki erre pénzt áldoz...
3.
3.
Intricate
#1: Ugyan igy vagyok vele, pont tegnap vettem meg a DriveClub-ot, es hat, mivel betaztam en is Crew-ban, a kettot osszehasonlitva a DC sokkal jobb. Lehet kopkodni, de nekem semmi bajom a DC-al, nagyon szep es nagyon jatszhato jatek.
1.
1.
PaulBlake
Nekem volt szerencsém kipróbálni mind a CB-t és az OB-t és azt kell mondanom, hogy lehet nemlesznek olyan gondok a játékkal mint az ACU-ban de az biztos hogy én nemfogom megvenni. Valahogy nemjön be a játék. Tuningolás és bejárhatóság az király, de szétt untam az agyam amikor játszottam vele. De míg a TheCrew - al tudtam játszani max 1-2 órát addig a Driveclub-al egész nap játszok!! ( Kövezzetek meg mert nekem az jobban tetszik, na ! ) XD Én nekem semmi problémám nincs a DC-vel, se azzal hogy kevés kocsi van benne, és nem azért mert PS Exclusive. Más autós játékban még neméreztem azt a sebesség érzetet mint a DC-ben, uuuh :D
Talán majd a ProjectCars :) Reménykedek

'' Mivel ez csak az én véleményem, azért másnak még tetszhet és fog is ! :) ''
Na peace ☼

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...