HWSW: Filmsorozatot mutat be jövőre a BitTorrent

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Jövőre egy ingyen nézhető, de némi pénzért reklámmentes, extra tartalmakkal megtűzdelt minisorozatot ad ki a BitTorrent - olvasható nagytestvérünk, a HWSW cikkében. A címe Children of the Machine lesz.

A BitTorrent gondozásában induló filmsorozat 2015-ben jelenik meg a hálózaton. A tervek szerint a hozzáférés mindenki számára ingyenes lesz, de 5 dollárért az epizódokat reklámok nélkül nézhetik az érdeklődők, további 5 dollár kifizetése ellenében pedig változatos extra tartalmakhoz férhetnek majd hozzá. A Children of the Machine című sci-fi sorozat tipikusan a technológiai érdeklődésű fiatal felnőtt férfiak számára készül és összesen nyolc epizódot terveznek belőle. Az írója, producere és rendezője Marco Weber, akinek számos sci-fihez volt köze a korábbiakban.


Habár a BitTorrent neve összeforrt a fájlcserével és az illegális letöltésekkel, miközben a vállalat minden erejével azon van, hogy a hatalmas felhasználói bázisát fizetős tartalmak felé terelje. Ennek jegyében indultak el korábban a BitTorrent Bundle csomagok, amelyekben az előadók általuk megadott összegért tehették elérhetővé műveiket a felhasználók számára - a bevételből a BitTorrent csak 10 százalékot tart meg.

Még több infó és érdekesség BitTorrent-fronton a HWSW cikkében!

3.
3.
turleysqt
#1: Fejtsd már ki ezt a csodás elméletet, hogy hogy találtad ki..
2.
2.
mestermagyar
#1: Nem, semmilyen torrent oldal nem csinál filmet...
1.
1.
Neo1989
Ez jó egy torrent oldal csinál sorozatot HAHAHA majd biztos a pápa is népszerűsíti majd az AK 47-eseket :D
Kb ennyi értelme van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...