Befejeződik a Nintendo 3DS XL árusítása

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 1.
  • Hír
Link másolása
Legalábbis Japánban. A Nintendo helyi részlege szerint a 3DS XL átadja a helyét a New 3DS XL-nek, mivel a korábbi kézikonzol gyártása befejeződik. Egyelőre nincs szó arról, hogy a nyugaton is bekövetkezik-e a váltás.

A Nintendo of Japan közleménye szerint a 3DS XL "gyártása hamarosan befejeződik", de a sztenderd 3DS továbbra is kapható lesz. Így azok a japán játékosok, akik nagyobb kézikonzolra vágynak, csak a drágább New 3DS XL-t választhatják majd. Nagy baj nincs, elvégre az új modell bizonyult eddig a legkelendőbbnek az október 10-i elindítása óta.

A kiotóiak még nem erősítették meg, hogy a nyugati piacon is hasonló lépésre készülnek-e, ami érthető, hiszen a legtöbb régióban még be sem vezettek a New 3DS-t és a New 3DS XL-t. Mindazonáltal a premier után elképzelhető, hogy a korábbi modell(eket) kivonják a forgalomból.

Az új változatok továbbfejlesztett kijelzőt kaptak, a képet nagyobb betekintési szög mellett bámulhatjuk, illetve az új vállgombok mellett a C-gombot is üdvözölhettük, ami második analóg karként hivatott funkcionálni. (Nevét egyébként a GameCube kontrollerén található C-stickről kapta.). Az új 3DS-ekbe emellett microSD-kártya olvasót és erősebb processzort is szereltek, érdekesebb viszont, hogy NFC-vevő is van benne, amire az Amiibo-figurák miatt volt szükség.

2.
2.
1.
1.
Azeroth87
"a sztenderd 3DS"
Nagyon pici a kijelzője, már az élvezhetetlen kategóriát súrolja nálam, ezért én XL-t vettem idén nyáron (jegyzem meg, hogy eladó ;-).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...