The Game Awards - Sony-exkluzív bemutatókkal

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Már csak pár nap van hátra az év utolsó nagy játékos rendezvényéig, a The Game Awards-ig, így a műsorvezető Geoff Keighley minden nap újabb és újabb információkat hint el Twitterén.

Tegnap derült ki, hogy több mint tizenkét világpremiert mutatnak be a magyar idő szerint december 6-án, 3 órakor kezdődő, Las Vegas-i The Game Awards-on. A műsorvezető Geoff Keighley ma azt is elárulta, hogy ezek között biztosan szerephez jut  a Sony két exkluzív címe, a Bloodborne és a The Order: 1886 is.


Nem ők ketten lesznek az egyetlen Sony-s bemutatók, az előzetes hírek szerint új látnivalót kap az Uncharted 4, valamint itt mutatkozik be a megújult Metal Gear Online, illetve a No Man’s Sky legújabb trailere is.

12.
12.
kopic
http://www.ign.com/articles/2014/12/01/sony-teases-playstation-secret-emagon
11.
11.
Kocsis92
gondolom az a 3 óra, az hajnali 3, igaz?
9.
9.
Gykrizsi
Ja, Halo MCC után Gears of War: Marcus Fenix Collection, majd Uncharted: Drake Collection és végül God of War: Kratos Collection
6.
6.
GabrielK
#4: Azt xo-ra venném meg. Ott a remastered nem érdekel, mert x360-on kijátszottam őket viszont a ps3 kimaradt nekem és azok a nyalánkságok érdekelnének.
Remélem lesz újdonság is bőven nem csak az eddig bejelentett játékokat trailerezik agyon.
5.
5.
kazuma1989
God of War nem Gears of War:)
4.
4.
Cipo3
#2: +1 nah ezek tényleg nagyon jók lennének.

Bár God of War tudtommal már MS táborát gyarapítja tehát ott kizárt a PS4 remastered.
3.
3.
PaulBlake
Uncharted Collection jöhet :D Viszont a God of War Remastere-nek nemadok sok esélyt, mert PS3 is jött az 1-2 + a két PSP-s rész is szóval azokat remasterolni, hát nemtudom, max a hármas és a ascension-t. De inkább jöjjön a 4-es :D

Colt: Ma reggel láttam az Emagon akármi teaserjet és nagyon sok kérdőjel volt a fejem felett :D Mert hogy az nem játék grafika, az fix :D
2.
2.
GabrielK
Amiben nagyon reménykedem: Unchared: Drakes Collection Remastered ps4-re. Esetleg God of War Remastered ps4-re. Bloodbornenál már az első videóval megvettek kilóra. :) Egy új Gears of War is jöhetne. Meg egy vérbeli jrpg érdekelne nem egy olyan hikomat techdemo mint az új FinalFantasy.
1.
1.
Colt
Ajánlom hírbe, kapcsolódik a témához:
http://blog.es.playstation.com/2014/12/01/emagon-descubre-el-primer-trailer-del-secreto-mejor-guardado-de-playstation/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...