Bloodborne PS4

A Dark Souls fejlesztőinek első szerepjátéka PS4-en.
Típus: Akció, RPG

Még mindig tartogat titkokat a Bloodborne

Négy évvel a megjelenése után is találkozhatunk újdonságokkal a Bloodborne sötét, szövevényes világában. Igaz, ehhez esetenként bele kell nyúlnunk a játék fájljaiba, ahol megtalálhatjuk a premier előtt törölt dolgokat.

Remekül halad a Bloodborne-társasjáték kampánya

Hivatalosan április 23-án, vagyis alig egy héttel ezelőtt vette kezdetét a Bloodborne: The Board Game Kickstarter-kampánya, ami már most jócskán túllépte az előre kitűzött célt, jelenleg 2 millió dollár felett jár.

Traileren a Bloodborne-társasjáték

Április 23-án hivatalosan is elrajtol a Bloodborne világában játszódó társasjáték Kickstarter-kampánya, melynek beindításához máris befutott az első trailer. Hangulatos pályák, lootolás és bossfight is vár ránk.

Társasjáték készülhet a Bloodborne alapján

A Dark Souls-társas majdnem olyan kegyetlen és hasonlóan szórakoztató volt, mint a virtuális nagytestvére. Nem sokára pedig a FromSoftware egy másik játéka, a Bloodborne is megkaphatja a dobókockákkal és figurákkal operáló mellékágát.

Battle royale-játékot készítene a Souls-széria atyja

A soulsborne-játékoktól talán semmi sem áll távolabb, mint a manapság nagy népszerűségnek örvendő battle royale-formula, a FromSoftware elnöke, Hidetaka Miyazaki mégis szívesen felfedezné a műfaj lehetőségeit.

Két be nem jelentett cím készül a From Software-nél

Habár a Souls-rajongók elsősorban a Sekiro: Shadows Die Twice miatt várják a jövő évet, úgy tűnik, hogy ez után sem fognak unatkozni. Hidetaka Miyazaki elárulta, hogy több titkos projekt is fortyog a From Software boszorkánykonyháján.

A Bloodborne 2-re utalnak a Déracinében?

A héten jelent meg a From Software legújabb játéka PlayStation VR-a, és az éles szemű rajongók már kiszúrtak néhány easter egget, amelyek nagy eséllyel a Bloodborne folytatására utalnak. Vagy csak túl naivak vagyunk?

Íme, a PlayStation Plus márciusi felhozatala

Kifejezetten erős hónapnak örülhetnek a PlayStation Plus-előfizetők, elvégre a Bloodborne-t és az új generációs Ratchet & Clanket is megkapják márciusban. Viszont kaptunk egy rossz hírt is a szolgáltatás kapcsán.

TGA 2017: Új játékot teasel a From Software

Konkrét bejelentéssel még nem rukkolt elő, de a The Game Awards felvezetőműsorában már beteaselte új játékát a From Software. Katt a kedvcsinálóért!

E3 2016: Három új játék készül a From Software-nél

Hidetaka Miyazaki egy interjúban árulta el, hogy három új projekt is készül a csapatánál. Túl sok konkrétumot persze nem osztott meg, de már ez is elég támpontot adhat a találgatásokhoz.