Bloodborne PlayStation

A Dark Souls fejlesztőinek első szerepjátéka PS4-en.
1708963253

Miyazaki a jövőben szívesen átadná a Souls-játékok rendezését

Hidetaka Miyazaki szerint "nagy esély van rá", hogy átadja a gyeplőt a jövőbeli soulslike játékok rendezésére a feltörekvő generációnak. Eddig csak a Dark Souls II volt az egyetlen játék, amit nem ő dirigált le.
1708596000

Ne állva várjuk ki a Blooborne remake-t

Hidetaka Miyazaki nagyon örül, hogy ennyi évvel a megjelenése után is ilyen nagy rajongótábora van a PlayStation 4-exkluzív játékuknak, amit egyébként a FromSoftware csapata is nagyon szeret, a remake-ről viszont nincs hír.
1703153750

Lássuk, mennyi fogyott a Sony belső fejlesztésű játékaiból!

Még mindig az Insomniac-hack, és még mindig azok a fránya számadatok! A kiszivárgott dokumentumokból az is kiderült, hogy hány kópia talált gazdára a PlayStation first-party címeiből. Úgymint a Spider-Man 2, a Bloodborne és így tovább.
1699196400

Mozifilmként térhet vissza a Bloodborne?

Mint minden Bloodborne-pletykát, úgy ezt is érdemes fenntartásokkal kezelni, a szóbeszéd azonban mindenképp érdekes. A csicsergő madárkák szerint már producere és írója is van a Bloodborne-filmnek.
1684771246

Állítólag teljesen működőképes a Bloodborne elveszett PC-s verziója

Ha van egy olyan PlayStation-exkluziv cím, amit a PC-sek nagyon irigyelnek, az a Bloodborne. Egy neves adatbányásznak bizonyítéka van rá, hogy a soulslike anyag PC-s portja már létezik, csak épp a fiókban van valahol.
1681466400

A Time az Elden Ring alkotóját is beválasztotta az év 100 legbefolyásosabb emberei közé

A Time magazin minden évben megnevez száz olyan embert, akik valamilyen formában nyomot hagytak az aktuális év alakulásán. A legfrissebb listára a Souls-játékok atyja, Hidetaka Miyazaki is felkerült.
1675328400

Májusban kivezetik a PlayStation Plus Collectiont

A PlayStation Plus előfizetés mellé járó válogatott játékcsomag címeit májusig még beválthatjuk, utána azonban megszűnik a PlayStation Plus Collection.
1656084366

Több új projekt is készül a FromSoftware háza táján

Komoly toborzásba kezdett a Souls-széria és az Elden Ring fejlesztőcsapata. A hírek szerint több új projekt készül a FromSoftware-nél, melyek közül az egyik lassan már el is készül. Van is egy tippünk, hogy mi lehet az.
1635962435

Jön a Bloodborne PS1-es változata

Egy rajongónak köszönhetően jövőre tényleg demake-et kap a mostanra már hatodik születésnapját ünneplő Bloodborne. A PlayStation 1-es érát idéző, csonkított változat PC-n lesz majd elérhető, természetesen ingyen.
1633939200

A Team Ninjánál folytatja a Bloodborne producere

Masaaki Yamagiwa még februárban hagyta el a Sonyt, a minap pedig azt is megtudtuk, hogy hová igazolt: a jövőben a Nioh-t és a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origint is jegyző Team Ninjánál folytatja a karrierjét.