Battlefield: Hardline - Mozgásban a multiplayer

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 3.
  • Érdekesség
Link másolása
A közel kilencperces, kifejezetten a Battlefield: Hardline online porciójára koncentráló felvétel a játék egy új helyszínét, a Gator Huntot és egy új játékmódját, a Hotwire-t mutatja be.

A legfrissebb, kommentárral megspékelt Battlefield: Hardline kedvcsináló a játék korábban már bemutatott új játékmódját, a Hotwire-t, valamint egy vadonatúj helyszínt, a Gator Huntot mutatja be.


A Battlefield: Hardline a tavaszi megjelenések egyik zászlóshajójaként 2015. március 19-én érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PlayStation 3 és PlayStation 4-re.

18.
18.
LtK
#16 azt is tegyuk hozza , hogy battlefieldbe nem szukseges a legtobbet olni az elso helyhez szoval ezzel igazabol nem bizonyitottal semmit.Az eger bill kombo mindig is precizebb lesz. Mondom ezt ugy , hogy ennek ellenere megis konzolon a legjobb multizni.
16.
16.
McDuff
#14: Haveromnál toltam, TV előtt, és egyrészt így kényelmesebb volt, másrészt meg, lehet elkerülte a figyelmed, de 5 éve konzolon játszok (a BF3-mat is azon). LAN-partykon is nehezen állok vissza egérre meg billentyűzetre.

Egy szóval nem mondtam hogy a profi e-sportolók is kontrollerrel tolják, csak arra akartam rámutatni, hogy nem mindenki noob, aki kontrollerrel játszik csak azért mert ő éppen nem tud.
15.
15.
Hulk86
Hát elég szar részt emeltek ki ,hogy bemutassák nekünk miről lesz itt szó és hogyan, de remélem egészben jobbat fog mutatni majd!!!
14.
14.
br1Koo
#8: Ember, ezt ne. Komolyan. Értem én, hogy konzol, meg húdejó, de azért balfasz túlzásokba nem kell esni, tényleg. Egyáltalán mi a retekért dugnál egy pc-re xbox joy-t, HOGY BATTLEFIELDEZ? Kicsit gondolj már bele, mert elég abszurdan hangzik.

A játékról meg annyit, hogy a bf is cod lett. Kidobálják folyton az új részeket, mer ez lett a divat. Az a gáz, hogy egy multis játéknak nem így kéne működnie.
13.
13.
Tr4nCe
#8: Ha annyira jó kontrolleren tolni fps-t, akkor a nagy lan versenyeken miért nem azzal tolják a profik? :) Csak egy keresztkérdés.. Egyébként a vidiben valóban bill+egérrel játszik az illető. Sniperrel azért nem olyan egyszerű rohangáló 300méterre levő emberkéket eltalálni. Ami nekem inkább nooboskodás volt benne, hogy alig spotolt. Többre ment volna vele, mint csak lövöldözik a bokorba. :)
12.
12.
Pharaoh
Játszunk Legyen Ön is milliomost!

1. kérdés:

Ez mi?

A. Egy rakat szerencsétlenség Battlefield néven "népszerűsítendő"
B. Egy BF, amit a 4. rész után fel szerettek volna dobni, de nem sikerült
C. Egy Payday copy, BF néven, annak sikerét próbálván meglovagolni
D. Ötlettelen és kreativitás hiányában bukásra ítélt Spin off

2. kérdés:

Hogy néz ez ki:

A. Gyászul
B. A pályaberendezés és színkezelés sivárabb, mint az előző részekben...
C. ...és ez nagy szó
D. Már megszoktuk, hogy a látvány gáz, de itt már a grafika is

Bárki, bármelyik választ jelölte meg, már nyert (vagy legalább is nem vesztett) 10000 HUF-ot, mert nem kell megvennie ezt az előre láthatólag egy borzadálynak predesztinálható, játéknak szánt, de mivel a szórakoztatást szvsz mellőzi, így definiálhatatlan árucikket!
9.
9.
McDuff
Mellesleg nem konzolos gameplay...
8.
8.
McDuff
#4 hidd el,nem mindig az ilyenekből kell kiindulni.
Voltam én már map első BF3-n,PC-n,Xbox joyal.
Csak azt bántam hogy ilyenkor nem tesz a nevem mellé egy kis kontroller ikont,hogy lássa a többi szűklátókörű is rajtad kívűl,hogy bizony,van amikor le lehet alázni a billentyűzet/egér kombót!
Most ez persze olyan,hogy vagy elhiszed vagy nem,valószínűleg a utóbbi,de ha utána nézel,nálam sokkal profibbak is vannak akik kontrollerrel tolják,én csak 5 éve játszok konzolon.
7.
7.
Dark_Temptation
szar. többet bf-et nem veszek. hála az EA-nek és a bf4-nek :)
6.
6.
KőbányaKispest
Egy akkora bug fertelem lesz mikor megjelenik, hogy öröm lesz nézni.
3.
3.
logic5
Reméljük legalább a kampány jó lesz..
2.
2.
genius95
Ez konkrétan semmi újat nem mutat fel , ugyanaz a grafikai motor és fegyverek is , szóval egy-két új játékmódot és pár pályát kivéve egy BF4 :/ ...ez egy vicc :D
1.
1.
Trapyd
Ez nekem vérszegény és unalmas.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...