Bemutatkozik a Total War Battles: Kingdom

Link másolása
Folytatódik a Total War Battles spin-off sorozat, mely ezúttal a középkori háborúkat dolgozza fel. Jó hír, hogy ez az epizód már free-to-play játékként fog megjelenni. A zárt bétára már most lehet jelentkezni.

Nem tudom, mennyien emlékeztek a 2012-es Total War Battles: Shogunra, mely előbb mobilokra, majd később PC-re is ellátogatott. A játék egy érintőképernyőre optimalizált mini Total War volt, mely nem aratott osztatlan sikert, és nem is zavart sok vizet.

Nos, ez a játék kap most folytatást, melynek alcíme ezúttal Kingdom lesz, és a X. század környékén fog játszódni. A Total War Battles: Kingdom ezúttal PC-re, Mac-re és tabletekre érkezik, úgy tűnik, az okostelefonok ezúttal kimaradnak a szórásból. A fejlesztők mélyebb játékmenetet és szebb grafikát ígérnek az elődnél. A bejelentés mellé egy gameplay jelenetekkel teli trailert is kaptunk.


A legjobb az egészben, hogy az előző résszel ellentétben a Kingdom free-to-play cím lesz, így bárki kipróbálhatja majd. A megjelenés előtt egy zárt béta is lesz, melyre itt tudtok jelentkezni.

A The Creative Assembly belehúzott a Total War-játékok fejlesztésébe, hiszen a Kingdomon kívül készül a szintén free-to-play Total War: Arena és sorozat fő sodrához tartozó Total War: Attila is.

2.
2.
mestermagyar
És hogyha a rome total wart portolták volna? Jobban értékelném.
1.
1.
Cellator
Egész jónak tűnik - kíváncsi leszek, h az irányítás milyen lesz, és hogy nagy hadseregnél mennyire eszi majd meg a memóriát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...