2015-ben jön a konzolos The Elder Scrolls Online

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 5.
  • Hír
Link másolása
A ZeniMax Media Online hivatalosan is megerősítette, hogy a The Elder Scrolls Online PlayStation 4-es és Xbox One-os verziója 2015-re csúszik. Noha a portok már játszhatóak, a munka csak lassan halad.

Emlékezzünk csak: a The Elder Scrolls Online PC-s verziója még áprilisban jelent meg, a konzolos változatokat eredetileg 2014 júniusában dobták volna piacra, ám fél évvel elcsúsztatták a debütöt. Most, az év végén sem kapunk TESO-t, a ZeniMax Online szerint "egy sor egyedi probléma vár megoldásra ezeken az platformokon".

A fejlesztők legújabb blogbejegyzéséből kiderül, hogy a csapat folyamatosan dolgozik a PlayStation 4-es és Xbox One-os verzión, melyek ugyan játszhatóak és szórakoztatóak, még mindig rengeteget kell dolgozni rajtuk, mielőtt a hivatalos megjelenési dátumot meg tudják erősíteni.

A srácok most a két legfontosabb rendszer, a Justice és a Champion fejlesztésén szorgoskodnak - a konzolos változatok mindkettőt tartalmazzák majd. E két rendszer hatalmas mennyiségű tartalmat von maga után.

A ZeniMax megjegyezte, hogy a PS4-es és az Xbox One-os változat nem a PC-s verzió szimpla átirata lesz, a kezelőfelületet teljes mértékben a konzolok képességéhez igazítják és az irányítást is a kontrollerekre optimalizálják. Lesz itt voice chat és teljes Xbox Live- és PSN-integráció is.

Még több információ várható a konzolos TESO-ról 2015 elején.

10.
10.
ventrulord
Én a final fantasy XIV-el is ps-en játszok és nagyon kellemes az irányítása és a chat is teljesen elfogadható
pl a terát is controllerel játszottam sokkal jobb élményt nyújtott azért mert még nem próbálta ki valaki milyen konzolon mmo rpg-vel játszani nem kell leírni szerintem
8.
8.
Merlinside
#7: Davis* kolléga elnézést a félregépelését.
7.
7.
Merlinside
#4 Hát, nem tudom mekkora százaléka a játékosoknak akik egyáltalán komolyan vesznek egy MMO-t konzolra. Ráadásul nem egy hűde-húha grafikával vagy játékmenettel rendelkezik... erre jön rá amit David kolléga is írt, hogy az mmo lényegében egy olyan kommunikáción alapuló csoportos játék ahol nem elég az 5 ember a világ megváltására. Még ehhez rájön az, hogy akinek van PC-je, esetleg már a rég kijött és tartalmilag felzárkózott játékot választja 10 ezerért (ha ezt az mmo-t választja a többi presztizs címek közül WoW, GW2, Tera, Aion stb.), a 18 ezres konzol ár mellett ami kezdetben még lehet hogy nagyon el lesz maradva, bugos lesz, akadni fog.
6.
6.
eldergirl
#3: Mikrofonom és bill. is van konzolhoz söt bármilyen usb-s jo hozzá és irányítást joyal és inventoryt is jobban szeretem, nekem könnyebb. pl diablo is konzolon tetszik pc-n olyan ömlesztett hatása volt számomra az itemeknek. probáld ki ;) TESO gyere mááár! (^.^)
5.
5.
goblinfing
Ki játszik egyáltalán ezzel a rakás szarral?
4.
4.
PiszkosFred
#1: Gyerekkent agybapisiltel, de aztan kinotted es - remelhetoleg - ma mar nem. Az ESO is igy "jart", rengeteget fejlodott az elmult 5 tartalmi frissites soran es jocskan "kinotte" mar a korai (beta) gyermeteg hibakat. :) Erdemes a cikk tovabbi reszeit is elolvasni a hivatalos oldalon (gyk: link a kep alatt), direkt ossze lett szedve az elmult fel ev nagyobb valtoztatasainak a listaja.
3.
3.
Davis_and_Duckhead
Vicces lehet keyboard nélkül mmo-zni, hogy beszélsz a többiekkel?:D Global vice chat?:D trade chat, guild chat? azt még megértem hogy egy pár fős party-ban voice chattel elvagytok, de egy mmo-ban ahol rengeteg emberrel akarsz kapcsolatba lépni... Arról nem is beszélve hogy egered sincs, interface sincs, valami gördülő menüböl kell majd a tárgyaidat rendezni, ami egy egérrel 1 klikk, az kontroller 5perc mire kikeresed (skyrim ugye). Konzolos MMO, wtf.
2.
2.
PaprikaJancsi
Én nagyon várom, viszont a havi díjat kicsit drágálom. Lehet, hogy ez által fog kimaradni, amit viszont sajnálok.
1.
1.
Merlinside
Hát TESO a béta jó nagy rakatszar volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...