A kooperatív módra koncentrál az új Red Dead?

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 5.
  • Pletyka
Link másolása
Annak ellenére, hogy a Take-Two már többször utalt a Red Dead Redemption folytatására, még várunk a vadnyugatos játék hivatalos megerősítésére. Egy belső forrás szerint az új rész a kooperatív módra koncentrál.

Ha létezik egy olyan nyitott világú sorozat a Grand Theft Auto mellett, amit biztosan nem hagy sokáig parlagon a Take-Two, az a Red Dead-széria. Idén májusban Strauss Zelnick, a Take-Two atyaúristene úgy fogalmazott, hogy a Read Dead (a BioShock mellett) egy olyan frencsájz, amire hosszabb távon építenének. A GTA V új verziói után időszerű lenne a folytatás.

A legfrissebb pletykákat állítólag a Rockstar egyik dolgozójával kapcsolatban álló fórumozó szellőztette meg a NeoGAF-en. Mint fogalmaz, a Red Dead Redemption folytatása már fejlesztés alatt van, PlayStation 4-en és Xbox One-on lát napvilágot, ráadásul a hangsúly a kooperatív módon lesz.

Kézzel fogható bizonyítékok híján csupán masszív pletykaként tekinthetünk a szivárgásra. Mindenesetre a co-op nagyon is életképes elgondolás, az Evolve, az Assassin's Creed: Unity és a Sunset Overdrive mellett nem lennénk meglepve, ha az új Red Deadben is hasonló mókával találkoznánk.

14.
14.
Jocilus
Hihetetlen,hogy az előző generációra már szinte semmi nem akar kijönni...
12.
12.
NECROSMOKE
Kiváncsian várom a fejleményeket :)
11.
11.
valti61
juuuj nagyon jó lenne hogyha ebben már vezethetnénk azt a ford t-modell-t és lenne fps is!!
10.
10.
respectpele10
#9: Érdekes lenne :) Sajnos csak új generációs konzolokra jelenik meg, úgyhogy nem játszhatok vele, pedig egyik kedvenc játékom lett. :/
9.
9.
Nothing
#6: Kèpzelj el egy RDR2-t, ahol kicsit visszamennek az idõben, oda, amikor John mèg bandita, a vadnyugat pedig mèg vadabb volt...:)
8.
8.
strike19
Ha osztott képernyős Co-op akkor vevő vagyok rá.
7.
7.
Raptor X
Emiatt vagy Fallout 4. miatt váltanék gépet. Koop módot nem erőltetném, de a multi hatalmas móka. Erősen várjuk. :)
6.
6.
respectpele10
#3: Én is kíváncsi vagyok ki lesz :) A karakterek nagyon el voltak találva az RDR-ben. Mondjuk mi nem volt eltalálva ? :))
4.
4.
Drazhar
#1: az előző gen-t elfelejtheted, arra talán idén volt az utolsó év, hogy kijöttek a multiplatform címek, de már a nagyobb nevek is meglépték azt, hogy elfelejtik a régi gépeket (pl: Unity, Witcher 3, Arkham Knight)
3.
3.
Nothing
#2: Egyetértek. Legyen benne multi (nem mintha én annyira ugranék érte, de anélkül manapság nem lehet eladni egy doboz gyufát sem...), de összpontosítsák csak az erejüket az egyjátékos sztori kidolgozására.

Apropó sztori, kíváncsi leszek, ki lesz a főhős. Ugye John-t nehéz lenne feltámasztani (újra...:)). Talán Jack? Vagy több szereplős lesz, mint a GTA5?
2.
2.
TheDeathFlash
De minek ? Szerintem a single-re koncentráljanak.
1.
1.
Hidalgo
ááá, én reméltem hogy előző genre is kijön ... de ez lesz az egyik játék ami miatt lesz egyszer új gépem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...