TGA 2014: Bemutatkozik az új Metal Gear Online

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 6.
  • Videó
Link másolása
Kiefer Sutherland, majd Hideo Kojima vezette fel a The Game Awardson a múlt héten már beharangozott Metal Gear Online-bemutatót. A gameplay trailerben a játékosok kooperatív módban támadnak meg egy bázist.

Habár a nyáron már láthattunk egy kis ízelítőt az új Metal Gear Solid többjátékos részéből, a mostani trailer csak igazán érdekes: ebben játékosaink - a karakterek némi testreszabása után... - egy bázist rohamoznak meg, koordináltan hajtják végre az akciót. A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain és vele az új Metal Gear Online jövőre érkezik PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PC-re.


Update! Néhány új screenshotot is tudunk mutatni, ezek egyébként a trailerből vannak kivágva:

3.
3.
Big Boss
Hatalmas!!! Csak jöjjön már!!! A Selfie-n a végén felnevettem XD
2.
2.
EBR2000
Ááá... Ennek a Kojimanak nincs ki mind a 4 kereke... :D a DD plüss és a selfie XD
Amúgy nekem nagyon tetszik, már sok játéknál eldöntöttem hogy játszani fogok a multi részével de ez még nem nagyon sikerült senkinek. (Már ha nem a multiplayeren volt a hangsúly: Payday2, StarCraft2 - bár ennek a kampánya is odab@sz - , CS: GO)
A Splinter Cellnél is hasonló volt az érzésem csak sajnos az hamar unalmassá vált...

Egy kérdés: Itt a bázison lévő emberek ,,botok", és csak Revolver Ocelot a játékos? (Meg esetleg a társaink, az még nem annyira unfair, de szerintem azok is a bázisról hozott katonák.)
1.
1.
giga321
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...