The Order: 1886 gameplay trailer

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 6.
  • Érdekesség
Link másolása
A kora reggeli The Game Awards-os bemutató után újabb kedvcsinálót tudunk mutatni a februárra datált The Order: 1886-ról. A friss kedvcsináló egy rövid konyhai perpatvart mutat be.

A délelőtti trailer után konkrét gameplay kedvcsinálóval is jelentkezett a Ready at Dawn külső nézetes, viktoriánus Londonban játszódó shootere, a The Order: 1886. A legújabb bemutató ezúttal az Agamemnon léghajó belsejében zajló akcióra koncentrál, ahol Galahad, Perceval, Igraine és Lafayette az ellenálló bérgyilkosokat igyekeznek megakadályozni a kormány elleni terrorcselekmény elkövetésében.


A játék kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni, február huszadikán.

34.
34.
p3ti
#32: +1

Én nagyon reménykedem hogy tényleg jó lesz az Order (ami ebből a trailerből abszolút nem jött le). Mert maga a stílus/világ szerintem nagyon jó, csak mondjuk jobb lenne kicsit többet is látni a játékból, hisz anno az E3 trailerekben sokkal több hangsúly volt a szörnyeken mint az embereken.
32.
32.
Yanez
#31: Tucatcucc? Mennyi ilyen steampunkos tps-t ismersz, ahol egyedi fegyverek, emberek meg különféle szörnyek vannak? Persze az is igaz, hogy ez mind kakit se ér önmagában, ha elcseszik a játékélményt a rossz irányítással, meg gyatra lövöldözéssel. A TLoU ugyanakkor tökéletes példa arra, hogy elméletileg annak is tucatjátéknak kéne lennie, mert semmi inniváció nincs benne, mégsem az, csupán azért, mert a fejlesztők odatették magukat.

Amúgy meg ha úgy vesszük, szinte minden játékot tucatcuccnak lehetne nevezni, kívéve a valóban egyedi alkotásokat, mint pl a Sunset Overdrive, vagy a Mirrors Edge. A titok tehát abban van, hogy élvezhetően rakják össze, s akkor nem muszáj innovatív elemekkel hódítania. A The Order-nek minden esélye megvan erre, és még a környezete is belevaló, tehát tucatjátéknak nagyon korai lenne még leírni, sőt! Majd esetleg megjelenés után, és mellesleg még igazad is lehet, de egyelőre erre kisebb az esély. Szóval szorítok, hogy fogyasztható legyen! :)
29.
29.
p3ti
Teljesen mást vártam ettöl a gametöl.. eddig egy átlag TPS..
27.
27.
MikelGun82
Hát ez az, hogy kárörvendő? Kár, hogy nem egérrel, hanem kontrollerrel kell célozni a többi kontrolleres, vagy a gép ellen? :) Az ilyennek fingja sincs semmiről, csak épp beugrott trollkodni egyet :D Sok game van, amit nagyon jó kontrollerrel tolni, sőt pc-n is azzal játszák, pl.: Fifa, autós játékok, valamint ha tudsz, akkor megy az kontrollerrel is, csak tudni kéne hozzá, és nem betrollkodni olyanba ami nem érint :)
25.
25.
MikelGun82
Senki sem szorul magyarázatra, főleg ha nem neked szólt, de amúgy sem, és ha szólásszabadság van az érintett is szólhat, hogy ne trollkodjon a nem érintett ;) Ez a game nem a ps húzócíme, mint boxon a Gears vagy a halo, így nem összehasonlítási alap, a legjobb címek még ki sem jöttek, amit azért hiányolok... 1 évre a debütálástól már jól esne egy uncharted 4, és egy gow...
24.
24.
Ra1D3n
#21: Nem szorulok magyarázatra, van itthon ps3, xbox classic, x360, xone és egy bivaly pc is, ja meg psvita is(volt ps1-2 is). Ps4 azért nincs, mert nincs mivel játszani rajta, de a közelgő uncharted 4-el és a kb 2 év múlva megjelenő god of war folytatás(utóbbi a legjelentősebb a szememben az összes ps cím közül) miatt már érdekel kőkemény 3 cím a gépen. Amúgy meg szólásszabadság van, lehet véleményem, jah és a gears promo anyagok ehhez képest ütöttek mint a 220, ez meg ahhoz képest sehol sincs, főleg hangulatban eddig, de a teljes cucc még lehet kurva jó...
23.
23.
PaulBlake
#22: Egyébként már itt is fent van a hír :)
22.
22.
A Pulyka
21.
21.
MikelGun82
Én meg nem értem, hogy akinek nem tetszik mit keres itt, PC-s trollkodó meg főleg? Látok egy hírt amiben olyan van, ami nem tetszik, és nem érint de azért bemegyek trollkodni, mert van szabad 3 percem? Vagy hogy működik ez nálatok?
Szerintem videók alapján meg, vagy elítélni egy játékot ostobaság, főleg amikor már van live stream, és a megjelenés előtt pár nappal meglesheti bárki, hogy milyen a game valójában... Bilztos, hogy nagyon megosztó a játék, de akinek tetszik annak érdekes, és érték ez a vidi, akinek meg nem, vagy konzolja sincs, annak meg mit ér a szava egy kedvcsináló videónál? SEMMIT! :)
20.
20.
PaulBlake
#19: Hát sok hír nincs róla, most volt a GodOfWar paneljénél róla szó hogy még nagyon early stage-ban van, de itt a link ha gondolod

http://www.dualshockers.com/2014/12/06/sony-santa-monica-promises-more-news-in-the-coming-months/
19.
19.
A Pulyka
#10: MI? God of war? Hol? MI? NIncs rola semmi :(
18.
18.
A Pulyka
#14: Pardon, a léghajos rész nem ebben a vidiben van :D
17.
17.
A Pulyka
#14: MIt is szeretnél benne látni? Mondjuk hogy bezuhan az a bazi nagy léghajo a város kellos kozepére? MIért kellene világmegváltonak lennie, és ki szerint világmegválto? Ahogy simon555 is írja, ez egy jo kis fedezékrendszeres tps lesz, akárcsak a gears, vagy pl az uncharted.A fegyverek pl. nagyon egyediek.En személy szerint imádom az ilyen kulonleges cumokat.
Amúgy meg toled nem igazán olvastam még semmilyen pozitív dolgot.Eltorték a hintalovad gyerekkorodban?
16.
16.
simon 555
#11: Ki mondta, hogy világmegváltó? Ez egy fedezékrendszeres TPS, nem is akar több lenni. Azért mert exkluzív, nem kell világmegváltónak lennie.
Gears of War sem volt semmi extra, mégis szeretik az emberek.(első rész behozta a fedezékrendszert, de azt annyi volt és közel sem az volt a legjobb rész ami újdonságot hozott)
Ugyan úgy a Quantum Break sem lesz semmi extra játékmenet szempontjából. Ezek a játékok nem fognak újat hozni, mert már nem lehet. Mindent láttunk már valahol.
11.
11.
Ra1D3n
#8: Nem tudom mit kapnál, nem az én dolgom megmondani. Nem hateből mondom amit mondok, szimplán a szememben ez a játék túlontúl is középszerű a grafikáját leszámítva. Játékmenet nem tudom mitől világmegváltó itt egyesek szerint, de szerintem semmi kiemelkedő. Sztorija még lehet jó lesz(ez még lehet pozitívum a játékot tekintve), de amúgy semmi extra.

azenyimé: Nem tudom mitől harmatos a hozzászólásom. Megosztottam a véleményemet, hogy középszerű a cucc, semmi kiemelkedő. De tudom, a PS4-et védő lovag vagy te, aki semmilyen jellegű kritikát nem fogad el, mert szerinted a Knack is korszakalkotó(amúgy valójában szar) játék. Eddig nem mutatott semmi kiemelkedőt ez a játék, ennyi a lényeg. Én nem tudok az eddig látottak alapján elcsöppenni tőle, mert eddig ez kurva kevés :)
10.
10.
PaulBlake
#8: Sajnos ez a probléma.
Megtanultam hogy együtt kell vele élni, mosolyogni és integetni XD
Nem azt mondom hogy a Sony részlegen nincsenek '' fanboyok '', mert ott is vannak, SOKAN. Dehát ez van, ezt kell szeretni.
Én már nemfoglalkozok másokkal.
Ha tetszik a játék, vedd meg, ha meg nem akkor csak haggyad úgy és ne kezdjed fikázni - elvileg magadnak veszed a játékot. Én így gondolkozok! Már nincs értelme vissza szólni, mert úgyis te leszel leszólva, akár igazad van akár nem.
Sőt én azt mondom hogy jelen pillanatban most az XO jobban áll exlusívilag.
De jövőre nekünk is jut a javából, remélem :)
'' The Order 1886, Bloodborne, Until Dawn, Uncharted 4, most jelentették be a új GOW-t is
( bár arra még sokat kell várni) ''
Mindenkinek más tetszik, ezen nemlehet változtani. Én, akinek PS4-es e van, tetszik a QuantumBreak is, és tetszett is a Remedynek az Alan Wake-is + még a Sunset Overdrive is.
ON: Játék várós, csak valahogy elkell intéznem, mert már fél éve elő van rendelve a The Witcher3 is, az meg majdnem egy időbe jön, pfuh! XD

PS: Remélem senkit sem bántottam meg, it wasn't my goal ! :) Na peace ☼
8.
8.
simon 555
#7: Kíváncsi vagyok mit kapnék én egy ilyen kommentért egy XO exkluzív játéknál(pl Quantum Break vagy majd az új GoW-nál)...
Tuti jönne a duma, hogy kussoljak meg, hogy mekkora PS fanboy vagyok.
Ugyan úgy ha most ellenkeznék a kommenteddel és védeném a játékot, akkor is én lennék a hülye. Úgy tűnik ezen az oldalon a PS játékokat csak fikázni szabad, mert aki nem fikázza az PS fanboy, az XO játékokat meg csak dicsérni mert aki mást mond az szintén PS fanboy...
7.
7.
Ra1D3n
Még mindig harmatosnak tűnik mint exkluzív cím... Nagyon harmatosnak...
6.
6.
N!ghtmare
PC-sként úgy érzem semmit sem vesztek vele, hogy kihagyom. Az auto aim spec képesség, vagy szerencsétlen kontrollereseknek segít be?
5.
5.
Yanez
Semmi hűha nincs a lövöldözős akcióban, kívéve azt a puskát, na az nagyon tud!
4.
4.
simon 555
#3: Már kijött, még nyáron :D
Most ingyenesen tölthető a hétvégén.
3.
3.
macilaci40
Nem tudom ps4-m legyen vagy XBOX ONE,mert mind a 2 nagyon jó,de ha tényleg a Plants vs Zombies: Garden Warfare ki jön ps4-re akkor azt kérek :D
2.
2.
kamgecam
Jól van megnyugodtam nem lesz itt baj a gameplay-el sem!
1.
1.
PaprikaJancsi
Kicsit jobban tetszik, mint eddig. Lehet, hogy lesz belőle valami. Majd kiderűl
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...