Flight Simulator X - kézközelben a steames verzió

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 10.
  • Megjelenés
Link másolása
A Dovetail Games a nyáron jelentette be, hogy a Microsofttal kötött megállapodásának megfelelően Steamre viszi a Microsoft Flight Simulator X-et. 2014-re ígérték a premiert, és bár kicentizték a dolgot, tartják a szavukat.

A Dovetail Games júliusban jelentette be, hogy megállapodást kötött a Microsofttal: eszerint egy új repülőszimulátort fejleszt, amelyik a Microsoft Flight Simulator technológiájára épít, illetve kezelésbe veszi az eredetileg 2006-ban megjelent Microsoft Flight Simulator X-et is - történetesen újra kiadja azt a Steamen.

A srácok a minap rukkoltak elő a hírrel, hogy a Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition december 18-án válik elérhetővé. Az új kiadásban több mint 20 repülőgép, 24 ezer repülőtér, 80 különböző küldetés (versenyek, mentőakciók, tesztpilótás repülések) kapott helyet, és tartalmazni fogja a Delux Edition és az Acceleration kiegészítő minden anyagát.

A Dovetail hibajavításokat is eszközölt, az egykor GameSpy-t használó multiplayer matchmaking újra élesedik, és támogatott lesz a Windows 8.1 is. Habár a készítők több tartalmi frissítést is ígérnek jövőre, azt már most leszögezték: a licencszerződésük nem engedi meg, hogy grafikailag is gatyába rázzák a játékot.

4.
4.
GAMEROD
Az alapverzió már nem sokat ér. Milliónyi kiegészítőt célszerű begyűjteni hogy teljes pompájában élvezhető legyen a játék. Foto-realisztikus felhő, domborzat, táj kiegészítők mellett az sem árt ha van egy Traffic azaz forgalom kiegészítő is ami valós menetrenden és légitársaságokon alapuló közlekedő repülőgépeket rak a játékba természetesen eredeti kinézettel.
3.
3.
Naridar
Az eredetiben emlékeim szerint kb. 35-40 repülőgép volt. Most akkor ennyi új van, vagy kivettek néhányat?
1.
1.
valti61
szerettem akoriban lehet majd most is megveszem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...