Just Cause 3 képözön

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 11.
  • Képek
Link másolása
Az Avalanche Studios megnyitotta a médiacsapot, s elemi erővel zúdultak ránk a Just Cause 3 screenshotjai. Kereken 18 darabot szolgálunk fel a vacsora mellé - meredek kaszkadőrmutatványok és robbanások várnak ránk.

Kérdés, hogy lehet-e maradandó élményt biztosítani nüánsznyi online lehetőség nélkül? A svéd stúdió szerint igen, a Just Cause 3 lesz az eddigi legnagyobb dobásuk. Nem feltétlen a bejárható terület nagysága miatt (bár az is óriási), hanem tartalmi szempontból.

Rico Rodriguez ezúttal saját otthonában, a fiktív Medici nevű diktatórikus szigetországban küzd a zsarnok kormánnyal, ahol a városokat elfoglalva tolhatjuk előre a frontvonalunkat. Hősünk eszköztára tényleg terebélyes, a járműhasználat mellett visszatér a vonóhorog, de lesz itt wingsuit is!

Megjelenés valamikor a jövőben PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

8.
8.
GAMEROD
Szerintem meg ugyanaz a grafikája mint az előzőnek. Nem látok semmi extrát. Igaz a játék sem ér 2 forintot sem. Ez a spanyol beütésű hangulat és maga a játékmenet nekem nem jön át. Mindennek tetejében unalmas is. Tipikus arcade.
7.
7.
kopic
Képeke alapján fasza lesz ! És a graf is rendben van.:)
6.
6.
A Pulyka
Igy képek alapján baromi jonak tunik.Vevo lennék rá, pedig sajna az elodeit nem játszottam.Talán ki kéne probálnom valamelyiket.

#4 +1 A Mad max nálam is nagyon város.Látok benne lehetoséget, csak remélem ki is aknázzák, és nem egy bugyuta versenyzos játékot kapunk, need for speed-es stílusban. Egy igazi postapokaliptikus sandbox játékot akarok.Remek kuldetésekkel, jo kis fegyveres utkozetekkel tps nézetben.Igazi Mad max-as hangulatot. Johetne már valami info arrol is.
3.
3.
giga321
2.
2.
Maximo32HUN
Szerintem a gameplay-ben nem lesz változás de a grafika elég jónak tűnik
1.
1.
Szőrös Car
Remélem hozza a 2. rész szintjét, és hogy raknak bele multiplayer módot mert a 2. rész moddolt multija nem volt valami jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...