A hétvégén kipróbálható az új Call of Duty multija

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 12.
  • Hír
Link másolása
Az egész hétvégén ingyenesen játszható a Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos üzemmódja a Steamen. Ráadásul a teljes verziót is 25 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg az érdeklődők. Deal?

Nincs programod a hétvégére? Kiköltekeztél a karácsonyi bevásárlás során, így nincs pénzed egy jó kis multis lövöldére? Tudunk egy tippet: a hétvégén bárki szabadon nyúzhatja a Call of Duty: Advanced Warfare multiját a Steamen.


Ha megjelenés után félretetted az online módot, akkor is érdemes visszatérned, hiszen azóta számos fontos frissítés látott napvilágot a játékhoz. A szezonbérlet tulajdonosai például élesben is letesztelhetik a Havoc fegyvereket, illetve dupla XP-t kapnak a hétvégén.

Ha a próbahétvége kapcsán megtetszik a játék, 25 százalék kedvezménnyel vásárolhatod meg a címet.

11.
11.
anarchoid
csak 40giga , letoltod megnezed letorlod , semmibe nemfaj
10.
10.
l4cyk4
#3: Azért ezekben a gondolatokban vannak logikai bakik. Az első bekezdésedben leírod, hogy marketing fogás, utána meg ajándék lónak...mi felénk az ajándékot önzetlenül adják. Továbbá az "aki nem ért egyet és flame war-t akar" szösszenet pedig értelmezhető úgy is, hogy aki nem ért egyet veled az flame war-t akar. Kérlek ne vedd támadásnak, a legtöbb kommentedet szívesen olvasom, de ezek megütötték a szemem.
8.
8.
KeXxX
Kicsit korai nem? Mondjuk, biztos hogy szeretnének egy kis pénzt csinálni karácsonyra :D
6.
6.
kopic
5.
5.
grieves13
Megint csak a multi... Adják ingyen egy hétvégére az SP-t, és boldogabb leszek...
3.
3.
Necreon
Érdekes. Azt hittem a nyarat megvárják ezzel, a nagyot bukó Ghosts sem lett ilyen hamar ingyen hétvégés, pedig az AW jól teljesített eladásokban és fogadtatásban is mind a sajtónál mind a játékosoknál. Talán pont ezért a korai ingyen hétvége? Most kedett el apadni a heti X vásárlók száma gondolom, és így be lehet rántani még sokakat.

Nincs kifogásom, egyrészt ajándék lónak ne nézd a fogát, másrészt teljesen jó vétel volt - MW3 óta nem CoD-oztam, nekem jó visszatérő darabnak, aki nem ért egyet és flame war-t akar kirobbantani, hajrá, a véleményem ezek szerint jobban érdekli mint engem az övé :).
2.
2.
randall13
1.
1.
_Botika_
Na erre kíváncsi vagyok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...