Hétfőn bejelent valamit a Ninja Theory

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 12.
  • Hír
Link másolása
Az Enslaved és a DmC: Devil May Cry fejlesztője jelenleg gőzerővel kalapálja új játékát, a Hellblade-et, de úgy látszik, van még kapacitása egy másik alkotás hegesztésére is. Hétfőn lerántják róla a leplet.

Forr még valami a Ninja Theory boszorkánykonyhájában a Hellblade-en kívül, legalábbis erre utal a fejlesztők legújabb Twitter-bejegyzése. Ha hihetünk a srácoknak, akkor a lepellerántásra december 15-én, hétfőn kerül sor.


Az biztos, hogy brit csapat teljes vállszélességgel kalapálja a PlayStation 4-re érkező alkotását, melyben egy főhősnő, Senua történetét ismerhetjük meg egy romlott, pokoli világban, melyet a kelta mitológia ihletett.

Úgy látszik, maradt még kapacitásuk a srácoknak, ha minket kérdeztek, mi egy olyan mobilos címre asszociálunk, mint amilyen a Fightback volt.

19.
19.
Dreadlox
#15: szerintem meg casual lett a harcrendszer. Nem baj ha egy kicsit letisztult, de az hogy már nem kihívás az ellenfelet a levegőben tartani és püfölni, meg hogy behozták ezt a vörös kék hülyeséget, egyszerüen kombóbréker és nem tud olyan folyékony lenni a harcrendszer, mint pl a 3. részben. A karakterek felépitésére meg nem akarok kitérni. Ja és Ebony & Ivory haszontalan ebben a Rebootban.
17.
17.
Cat C. Bernadotte
Remélem DMC lesz, én nagyon bírtam a mostani részt is. :) ^^
16.
16.
suresz
15.
15.
turleysqt
#13: Vicces, mert aki nem mega-ultra dmc fan, és nem azon kattog milyen badass a főszereplő, az mind látja, hogy ez eddig a legjobb rész :) (no offense)
13.
13.
devilcsaj
én inkább annak örülnék, ha a Devil May Cry szülőatyja visszakapná a franchise-t és gyártaná ezerrel a jobb részeket, nem bizom abban, hogy a Capcom csinálni fog még, mivel azok inkább a Resident Evilnek gyártják. Ha Kamiya megkapná, utolérhetné a Resit, de így, hogy 2008-a a Capcom nem készített DMC-s videojátékot. Remélem, nem lesz folytatása a rebootnak, mert egy rakás sz.r lett - de ez csak a véleményem.
12.
12.
Skygameboy
Én mega dmc fán vagyok az 1. Rész óta és szerintem az új a 3. Rész után a legjobb. Egy játszásra végig tóltam dolgozni se mentem miatta. Lázas vagyok főnök úr néven azt közbe ezerrel nyomtam a kombókat. Szóval nagyon remélem egy folytatás. Csak az lehet áááá dánte
11.
11.
Skygameboy
Én mega dmc fán vagyok az 1. Rész óta és szerintem az új a 3. Rész után a legjobb. Egy játszásra végig tóltam dolgozni se mentem miatta. Lázas vagyok főnök úr néven azt közbe ezerrel nyomtam a kombókat. Szóval nagyon remélem egy folytatás. Csak az lehet áááá dánte
9.
9.
p3ti
#6: Capcom szerint nem fogyott elég jól,ezért nem terveznek folytatást :/
8.
8.
KeXxX
#1: Annak én is örülnék :D
7.
7.
DON GONDOCS
DMC hd remastered lesz vagy a másik 2 játékuk újrakiadása.
6.
6.
CreelienDareigeo
Én személy szerint egy DmC: Devil May Cry 2 bejelentésnek örülnék. :)
5.
5.
PaprikaJancsi
#1: Én nem rég vettem meg leértékelésen Live-on, és nem hittem volna, hogy ennyire tetszeni fog. Nem vagyok egy gyorsan végigjátszó típus, de ezt annyira megfogott, hogy pár nap alatt végeztem vele. Jó környezet, harc, párbeszéd, történet, karakterek ...stb. Nagy meglepetés volt nekem, az tuti :)
1.
1.
eszem
Enslaved folytatást kérnék! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...