Fightback IPHONE, Mobil

A Ninja Theory free-to-play brawlerje mobileszközökre.
Típus: Akció, Verekedős

Hétfőn bejelent valamit a Ninja Theory

Az Enslaved és a DmC: Devil May Cry fejlesztője jelenleg gőzerővel kalapálja új játékát, a Hellblade-et, de úgy látszik, van még kapacitása egy másik alkotás hegesztésére is. Hétfőn lerántják róla a leplet.

Fightback - elstartolt a Ninja Theory mobilos játéka

A DmC és az Enslaved fejlesztői megvetették a lábukat a mobiljátékok piacán is. A Fightback egy oldalnézetes brawler iOS-re, s már megvásárolható az App Store-ból. Hangulata a nyolcvanas évek akciófilmjeit idézi.

Frissítve: Mobilra vált a Ninja Theory?

Bár a jelenlegi információink szerint a Ninja Theory párhuzamosan dolgozik mobilos és konzolos projekteken, állítólag a csapat társalapítója azt mondta, hogy a jövőben teljes mértékben mobilra váltanak majd.

E3 2013: Teaseren a Ninja Theory új játéka

A Fightbacket ugyan már az E3 előtt bejelentette a Ninja Theory, az első mozgókép csak most futott be az oldalnézetes akciójátékból. A videó meglepően jól sikerült, érdemes megnézni!

E3 2013: Capcom, Square Enix, 505, EA line-up

Az elmúlt órákban három kiadó jelentette be az E3-on bemutatásra kerülő játékaik listáját. A nagy meglepetéseket persze nem lövik el még most, de egészen impozáns felhozatallal szolgálnak már most is.

Fightback - jön a Ninja Theory mobilos játéka

Az Enslaved és a DmC: Devil May Cry után a free-to-play mobilos címek talaján veti meg a lábát a Ninja Theory. A Fightback iOS-en és Androidon jelenik meg és egy hamisítatlan brawlerrel lesz dolgunk.