Itt van még 15 perc az The Order: 1886-ból

Link másolása
Újabb játékmenet-videó látott napvilágot a The Order 1886-ból, ezúttal 15 percig mozog a játék. A múltkori félórás videó hamar eltűnt, így valamennyit bepótolhat az, aki lemaradt róla.

15 percen át mozog a PlayStation 4-exkluzív The Order: 1886 a lenti videóban. A hét közepén felbukkant félórás játékmenet-videót hamar levették, de cserébe most egy jobb minőségű anyagot nézhetünk meg. Ezúttal is a PlayStation Experiencen is látható demóból láthatunk jeleneteket.

A játék 2015. február 20-án jelenik meg kizárólag PS4-re. Demótesztünket erre találjátok.

30.
30.
NathanDrake
#20 Ne keverd össze az exclusive playstation játékokat az ubisoftal ;)
25.
25.
Joe825
#23: Igazán megtisztelő, hogy megosztod velünk afro származásodat. Bár szerintem ez magánügy, de legalább már ezt is tudjuk rólad.
24.
24.
drat576
Nekem ez inkább egy filmnek tűnik, rengeteg QTE-vel meg némi lövöldözéssel.
Mondjuk ettől még lehet jó. De pl a Beyond Two Souls-t is azért húzták le mert kevés volt benne a "játék". Persze ettől még remek és nagyon sok mindenki szereti, csak kinek mire van igénye.
22.
22.
Joe825
#13: A primitív és provokatív kérdésed után még neked áll feljebb? Mégis, milyen válaszra számítottál? Azt nem tudom, hogy KicsiLink hány éves, de a kommentjeid színvonalából ítélve jó eséllyel te állsz közelebb a 8-hoz.
19.
19.
GabrielK
A játék egy tps-be oltott cod-nak néz ki. Jó történettel, 15+ játékórával nekem musthave.
11.
11.
Ra1D3n
Gyönyörű a látvány, de a videó alapján ennyi az összes pozitívum ebben a játékban. Játékmenetre nyögvenyelősnek tűnik az eddig látottak alapján. Must have titulustól sajnos nagyon messze van eddig, de mint említettem látványra pazar.
10.
10.
kamgecam
#8: Szerintem nincs annyi motion blur benne,pont a részletessége megdöbbentő és az anyag minősége,plasztikussága pedig szintén áll leejtős.
Kíváncsi vagyok a végső produktumra,remélem nem szúrják el a sztori részét.

Az a huszármente azért mindent visz! :D
9.
9.
kopic
Preasagus gyere már, és mondjál vmi frappánsat.
8.
8.
goblinfing
Szép nagyon de ez a 6000x motion blur elbassza az egészet :S
7.
7.
Azeroth87
#6: +1

Bár abban nem értek egyet, hogy hasonlítható valamihez - legalábbis amikkel eddig én játszottam :)
6.
6.
dzsiádzsó
Nagyon tetszik, iszonyat minőségi darab. Kivitelezés annyira ott van, látszik hangulaton, ha ennyire eltalált, akkor elég sokat tököltek minden apró részlettel.
Egyébként csak nekem van olyan érzésem, mintha ezzel játékkal játszottam volna már? Mármint konkrét hasonlóságot nem tudok, de úgy érzem, mintha mindeből lenne benne picit az utóbbi évek minőségi TPS-eiből.
5.
5.
drat576
#4: Ja, kicsit sok a QTE.
4.
4.
Gykrizsi
Nem rossz, tényleg nagyon jól néz ki, főkép a karakterek. Viszont a játékmenet kicsit túl van scriptelve, bár lehet, hogy a filmszerűség volt a cél.
2.
2.
h.jozsa
imádom...ps store-ban előrendelve
1.
1.
Azeroth87
Nagyon szép a grafika és nagyon hangulatos a játék is. Ez a videó tetszik eddig a legjobban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...