Street Fighter V - Visszatér Charlie Nash

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 15.
  • Hír
Link másolása
A hétvégén rendezték meg a Capcom Cup döntőjét, ahol a Street Fighter-sorozat producere, Yoshinori Ono megerősítette, visszatér az a Charlie Nash, aki először az 1995-ös Street Fighter Alpha-ban debütált.

Hivatalosan is megerősítést nyert, hogy az eddig biztos Ryu és Chun-Li mellett egy rég elfeledett bunyós, Charlie Nash is csatlakozik a Street Fighter V szereplőgárdájához. Ezt maga Yoshinori Ono, a sorozat producere jelentette be a hétvégén megrendezett Capcom Cup döntőjében.

Nash kapcsán Ono elárulta, a jövőben további karakterek bejelentésére is számíthatunk, amelyek a vártnál sokkal egyedibbek lesznek. A producer azt is elmondta, hamarosan a játék megújult harcrendszerének részleteit is megosztják a közönséggel.

A cross-platform Street Fighter V valamikor jövőre fog megjelenni, PC-re és PlayStation 4-re.


5.
5.
Norbi-wan
http://hugelol.com/lol/319181
4.
4.
DON GONDOCS
Így már jöhetne a Tekken X Street Fighter.
2.
2.
1.
1.
DarkLord
Ebben az 5. részben lát valaki valamit az eddigiekhez képest? Mert én azt látom, hogy ez gyakorlatilag a Street Fighter 4. mega giga super edition lesz vagyis amit eddig csináltak. Azért az MK az ezelötti résszel is nagyot lépett és a mostanival is látványvilágban megint előre lépés lesz és játékmenetben is, de itt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...