A Devil May Cry 4 is kap egy új kiadást

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem elírás, a DmC: Definitive Edition mellett a Devil May Cry 4: Special Edition érkezését is bejelentette a Capcom - igaz, ez utóbbiról messze nem tudunk annyit, mint a Ninja Theory játékáról.

Kiörömködtétek/dühöngtétek magatokat a DmC: Definitive Edition miatt? Rendben, akkor folytassuk: a Capcom azt is bejelentette, hogy jön a Devil May Cry 4: Special Edition, méghozzá ez is PS4-re és Xbox One-ra.

Erről viszont még nem tudunk semmit, még az árazásáról sem mondtak semmit a készítők, az viszont biztató lehet, hogy csak jövő nyáron (tehát hónapokkal a DmC után) jelenik majd meg, így talán a munkával sem fognak spórolni a srácok. Mondjuk itt lesz is meló bőven, elvégre egy 2008-as játékról van szó.

34.
34.
ninacserik
De amugy lesz pc re is...ezt onnan tudom hogy a steam kiirta hogy pc re is lesz
31.
31.
p3ti
Ebből is látszik hogy a Capcom is csak a múlt árnyékában él...újra kiadja mindazt amit már eladott, majd utána kiad egy Resi 7et ami ugyan akkora sz*r lesz mint a 6. része. Nem azzal van a baj hogy jönnek ilyen játékok, hanem hogy olyan cégek mint a Capcom (ami nálam egyenlő volt a minőséggel) kb. ennyire se képesek már. Nem tudnak egy épkézláb folytatást összerakni, nem tudnak forradalmi dolgokkal előrukkolni - éljen a 20x eladott játékok generációja - pazar.
25.
25.
Dante2014
#23: Mármint a kamerakezelésre gondoltam inkább, valamivel kezelhetőbb volt harcok terén az új rész (és nem a könnyedségére gondolok). Számomra átláthatóbb volt.
A grafika pedig tényleg szebb a 4. rész esetében.
dcakee
Nem értem, miért szebb az új szerinted. Csak, mert UE 3? Akárhogy nézzük, a reboot max dx 9-re volt képes, a 2008-as(!!!!!négy444!!) DMC 4 már tudta kezelni a dx 10-et, szebb volt, tisztább, nem volt szükség képelmosódásra, és egyéb, amúgy feleslegesnek ható effektre. Most, hogy felújítják mindkettőt, szerintem még inkább látszik majd a különbség, a Definitive Edition eddig nem győzött meg a látottak alapján, még mindig szebb a 4. rész alapból.
23.
23.
rossitibi
#5: Ne már! Pont a harcrendszer tetszik jobban? Én meg azt sajnáltam a legjobban!
Más:
A grafikáról meg annyit ha hozzá sem nyúlnak,akkor is szebb mint a reboot-é,meg sok más mai játéké!
És én is egy 5.-résznek örülnék! :)
21.
21.
DON GONDOCS
Néhány év múlva egy új konzolgeneráció megjelenésekor, majd összegzik az előző konzolok játékait hogy milyen fontosabb játékok jelentek meg, Milyen címek kerülnek a listára? 2 év alatt több remastered játék jelenik meg mint hd feldolgozás 7 év alatt a ps3 és x360on.
19.
19.
Exorcist
Vagány kis játék. Ott pihen a polcomon. Én csak ajánlani tudom. Dante must die! ;)
18.
18.
Szépen feltoljak a grafikát és virgil meg pár plusz tartalom és kész.
De a játék szuper volt. Ez volt az első amit élveztem is a többit egyáltalán nem.
14.
14.
aRkye
Javítanék: Nem csak a Capcomra gondolok... Szerkesztőt kérünk a hozzászólásokhoz!!! (néhány éve)
13.
13.
aRkye
Jobban örülnék, ha a ps2 érából hoznák át a nagy címeket mai konzolokra, és most nem csak a Konamira gondolok.
12.
12.
Yanez
Na ez már kell! Sajnáltam, hogy kimaradt, de majd most! :) Amúgy kiadhatnák full hádéba meg hatvan efpéessel a Spacewar-t, meg a Pong-ot is! Na az lenne nextgen a köbön! :)
8.
8.
CreelienDareigeo
Én nagyon örülök neki. :D Végre Vergil is belekerül, nem pedig bele kell moddolni. :P Remélem később mégis bejelentik a PC-s portot.
7.
7.
Dante2014
#6: A Bioshock egy marha jó sorozat, de azért erre sem lehet azt mondani, hogy értelmetlen. Ízlések és pofonok, de nem felesleges játékok a DMC-k. Attól, hogy neked nem bejövős, még más örülhet neki. Mellesleg a Capcomnak semmi köze a Bioshock franchise-hoz, szóval szóval nincs az kizárva, attól még ezek is elkészülhetnek.:)
6.
6.
torr
Teljesen felesleges!! Inkább csináljanak valami értelmes játékból! Egy Bioshock nextgent elfogadnék!!
5.
5.
Dante2014
Nos, egy lehetséges magyarázatot látok a 4. epizód és a reboot feltuningolása kapcsán: új Devil may cry játék van készülőben, vagy legalább is tervben.:) Szóval szerintem lehet várni majd egy nagy nagy bejelentésre.
Részemről örülnék egy 5. résznek az eredeti sztorihoz, de szívesen látnám a reboot folytatását is, mert tök jól visszatért a gyökereihez a játék a végére, Dante-t illetően is.
Az eredetit is lehetne folytatni ezzel párhuzamosan, szerintem, ha mindkét új kiadás sikeres lesz, fontolóra vehetik. Az eredetihez még annyi kéne, hogy átvegye a reboot harcrendszerét és játékmenetét, és akkorát robbanna kellően jó sztorival és grafikával, mint az atom.:)
4.
4.
devilcsaj
kidühöngtem magam a reboot definite editionja miatt, de ennek most nem tudom, örüljek-e tényleg. manapság már másra se telik, csak felújitott változatokban kiadni a játékot - legutóbb a Resident Evil Remake-nek érkezett, de az valami eszméletlenül fantasztikus grafikájú lett :D hamajd erről is látok videót, elhiszem.
3.
3.
tyber16
Dejó, én nagyon örülök neki,mert eddig csak pc-n tudtam játszani vele, és már ott is imádtam, ez lesz az első konzolos devil may cry játékom ! Aztán remélem az 5. részt is bejelentik már !
1.
1.
PaulBlake
Nah akkor már legyen az 1-2-3 is :D Egyébként ennek jobban is örülök mint a DmC-nek, valahogy ez a játék még ma is játszható és már 2008-as :) Sőt ott még a grafika is ütött, káprázatos grafika még mai szemmel is :) De fő az a élmény ! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...