Devil May Cry 4: Special Edition PC, PS4, XBOXONE

PC-n, PS4-en és Xbox One-on kap új kiadást a Devil May Cry 4.
Típus: Akció, hack and slash

Íme, a Capcom legjobban teljesítő címei

A japán kiadó frissítette a Platinum Titles minősítésű, vagyis az egymillió példányban elkelt játékainak a listáját, melynek köszönhetően rengeteg érdekesség napvilágot látott. Az új felállás szerint 94 platinajátékkal rendelkezik a Capcom.

A Devil May Cry is animációs sorozatot kap

A Castlevania után a Devil May Cryból is animációs sorozatot készül - a producer személye nem változik, ugyanaz az Adi Shankar dolgozik rajta, mint Trevor Belmont kalandján. Még egy crossoverről is szó lehet!

Friss pletykák az új Devil May Cryról

Hetekkel ezelőtt arról lehetett hallani, hogy készül a Devil May Cry-sorozat következő epizódja. Úgy tűnik, a hír nem kacsa, tényleg úton van Dante és Nero új kalandja, amiről most rengeteg részlet is napvilágot látott.

Az idei PSX-en mutatkozik be az új Devil May Cry?

Egy jól értesült Reddit-felhasználó szerint mozgalmasnak ígérkezik az idei PlayStation Experience, a Sony ugyanis bemutatja a következő Devil May Cry- és Soul Calibur-epizódokat.

Capcom-játékok az új Humble Bundle-ben

Ismét egy nagyobb kiadó játékaival domborít a Humble Bundle, ezúttal (is) a Capcom címeire csaphattok le meglehetősen jó áron. Resident Evil, Devil May Cry és Lost Planet is szerepel a csomagban.

Devil May Cry 4: Special Edition teszt

A Capcom igyekszik csúcsra járatni a remaster-őrületet, így a tavaszi DmC: Definitive Edition után a hét évvel ezelőtt bemutatott Devil May Cry 4 is megkapta speciális, bővített változatát. Úgyhogy ismét démonvadászatra indultunk.

Launch traileren a megújult Devil May Cry 4

PC-n tegnap óta érhető el, konzolokra pedig ma jelenik meg a Devil May Cry 4: Special Edition. A premier apropójából befutott a launch trailer is, az utolsó kedvcsináló kétperces lett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lement az E3, ideje visszasüllyedni a jelen megjelenései közé! A héten több érdekesebb cím is megjelenik a boltokban, élükön természetesen a várva-várt Batman: Arkham Knighttal.

E3 2015: Mozog a Devil May Cry 4: Special Edition

A Capcom még egy ütős kedvcsinálóval jelentkezett a Devil May Cry 4: Special Edition jövő heti premierje előtt. Aki nem tudná, a felújított változatban öt játszható karakter kap helyet és a harcrendszeren is finomítottak.

E3 2015: Szegényes kínálattal jelentkezik a Capcom

A Capcom ugyan kint lesz az idei Los Angeles-i kiállításon, mégis elképesztően sovány játékfelhozatallal igyekszik a standjához csalogatni a kíváncsiskodókat. Reméljük, azért sor kerül majd új bejelentésre is.