Közel nyolc percen át mozog az Until Dawn

Link másolása
Kissé megkésve ugyan, de megérkezett a Until Dawn PlayStation Experience-en kiállított demójából készült gameplay videó. Több mint hét percen át izgulhatunk a lengén öltözött hölgyért.

Ha lemaradtál volna a PlayStation Experience Until Dawn-bemutatójáról, most pótolhatod, hiszen mindenféle háttérzaj vagy kommentár nélkül izgulhatod végig a demóból készült videót. A kipróbálható verzió a nagyközönség számára is elérhető volt Las Vegasban, így reménykedhetünk benne, hogy hamarosan mindenki számára elérhető lesz egy letölthető verzió is.

A Supermassive Games (LittleBigPlanet PS Vita, Killzone HD) által fejlesztett játékot a Killzone: Shadow Fall továbbfejlesztett motorja hajtja, így a látványra nem lehet panasz. Megjelenés valamikor jövőre.

17.
17.
PS4jacksony
Azt a kettétört lapátnyelet!!!
Akár Heavy Rain 2 is lehetne a címe.
Gyanítom 1x végigjátszós lesz de a játék hangulata a legjobb thiller filmeket idézi.... Remélem kellően jó sztorit raknak hozzá. Mert anélkül elvérzik.....
16.
16.
kopic
#10: Megnéztem, és tényleg.:O
15.
15.
Kupai97
Azta rohadt, a csaj aki bennne van, az Wladimir Klitschkonak a partnere.
Levan írva kommentekben is, de máshol találtam rá.
Amúgy, simán vennék ezért PS4-et.
Eszméletlenül bejön, az egyik legjobb cím lesz jövőre.Mindezt a genre kedvelőjeként mondom, és bízom benne, hogy igazam lesz.

12.
12.
Neo1989
#11: Nem hiszem mivel a variációkból adódóan mindig másképp alakulhatnak részletek ez pedig megváltoztatja a játékmenetet adott %-ban.
11.
11.
Blyan000
Nem semmi, jól néz ki... és a játék se csúnya. A csaj végig törcsiben nyomja a bulit? Ez ilyen egyszer végigjátszós lesz?
10.
10.
Blyan000
#9: Wladimir Klitschko ;)
7.
7.
KeXxX
#4: Én is. Kb. még 10 évig.
6.
6.
Neo1989
Nekem ez kell :)
Am a GK figyelmébe már PS4-re készül nem 3-ra. (adatlap)
5.
5.
Dízel
Ez is ilyen interaktiv izé lesz mint a beyond? mer tök jó meg szuper de engem akkor nem izgat mert inkább nézek egy filmet... Ahogy látom sosincs választási lehetőség, csak menekülj egy előre meghatározott úton...
4.
4.
kopic
Hayden Panettieret dugnám.
3.
3.
lacinho01
ott van a játék nagyon. mivel sony-s remélem kap majd magyar feliratot
2.
2.
lafesz
Sztem is, igaz ezt már láttuk párszor...
1.
1.
Obiwan HUN
Na ez utos cucc lesz! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...