Íme, a Minecraft: Story Mode

Lerántották a leplet a Telltale Games új produktumáról, melyben ezúttal Minecraft-univerzumban kalandozhatunk epizodikus formában. A címet Mojanggal együttműködve készítik a fejlesztők.

A délután folyamán már híreztünk róla, hogy új játékkal készül a Telltale, és most végre meg is érkezett a bejelentés. A "bejelentés", mely egészen egyedi formában, egy minijáték keretében történt meg.

A Telltale Games és a Mojang közös produkciója lesz a Minecraft: Story Mode, mely neve ellenére külön játékként fog megjelenni. A Telltale-re jellemző epizodikus formát és történetmesélést megtartották, így morális döntésekben ezúttal sem lesz hiány. A sztorival nem céljuk a fejlesztőknek, hogy bármiféle hivatalos történelmet készítsenek a Minecraft-univerzumhoz, csak egy mese lesz a sok közül.

A megjelenés valamikor jövőre várható Xbox és PlayStation konzolokra, PC-re, Androidra és iOS-re.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
17.
Juha
Azért MineCraft-al összehozni ezt a lakást...
https://www.youtube.com/watch?v=BvNCXTv5qb4#t=202
16.
kopic
Nem tudom, h mi hiányzott az életemből.
15.
biohazard rex
#14: Pedig van valami abba amit mond. Ahhoz képest, hogy úsznak a lóvéban, annyira amatőr a gárda...
Gondolok itt:
-animációk (komolyan én még csak tanulgatom a dolgot, de pl TWD-ben lévők még nekem is 10 perces munka)
-Grafika (jó hogy elfut gofrisütőn, na de akkor is)
-Zene (3 db 2 perces zene megy az egész TWD alatt...)
A játék története viszi el a hátán (még) és koncepciója is jó, de annyira nem gördülékeny a játékmenet...
a másik meg, elég szánalmasnak tartom hogy abból próbálnak megélni, hogy a már befutott címek alá tesznek be egy ilyen játékot.
14.
Ecneb
#3: Dekár, már megörültem, hogy téged kibannoltak a fenébe. Oh well.....
12.
Ehrmahgehrden
Szánalom. Kéthavonta kidobnak 2,5 órányi (mellesleg grafikailag abszolút hányadék, de ez legyen inkább mindegy) Game of Thrones gameplay-t, és aztán bejelentenek egy... ilyet ? Most ez komoly ?
10.
markoci555
Ennyire még nem állt távol tőlem Telltale cucc, pedig én szeretem a minecraftot
9.
Levente008
Várom de kíváncsi vagyok, mis lesz a "this is a true story"!
8.
Chrysh
#7: Nekem a Borderlandses telltale lesz a belépőm az ilyen film-játék keverékekhez, aztán meg látom, hogy az is lesz egyben a kilépőm is vagy sem
7.
hadzsime
#3: Én azon hülye emberek egyike vagyok. Szervusz.
Ha morális döntéseket akarsz próbáld ki a Walking Deadet vagy a Wolf Among Us-t de van ott Trónok harca is, ha ezek nem elégítik ki a vágyaidat akkor nem tudom mi fogja. Tényleg jó játékokat csinál a Quantic, a Heavy Raint és a Beyond 2 Souls-t én is örömmel néztem, de attól, hogy a Telltale nem ilyen dolgokban utazik szerintem még mindig rohadtjó játékokat csinálnak.
Én sem hiszem hogy a Minecraft "univerzumban" össze lehet hozni egy ilyen történetet de attól még a Telltale-t nem sorolnám a fos kategóriába. A Borderlandses játékukat én is temettem és szidtam, mégis kurva jóra és hangulatosra sikerült az első epizód. Ki tudja lehet hogy még itt is összehoznak valamit.
6.
A Pulyka
Morális dontések? MI? Ha rossz téglát utok ki, rámdol a fal?
5.
Chrysh
Kezd a telltale is futószalagszimulátorba átcsapni....
4.
mestermagyar
Meh. A telltale stílust nem mindenhol látom szívesen, ahogy itt sem. Ha a minecraftból egy igazi "mesevilágot" akarnak készíteni, akkor minimum egy középfölde színvonal legyen.
3.
TheFlash
a telltale az egyik legnagyobb low budget fhos a piacon, hogy szeretheti ennyi hülye ember? Morális döntések lol... nem keveritek össze a Quantic Dreammel? Azok lehet tényleg tudnak valamit...
2.
Baracker
Ez mégis mi a halál ha szabad megkérdeznem?
1.
Benjoo
Az életem egy hazugság.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...